fredag 23. januar 2015

Komme i gang med trening

Ja, det er kanskje litt tyngre å starte igjen, men etter en jul uten så mye trening er forhåpentligvis motivasjonen til å komme i gang igjen allerede der, og det er bare å hoppe i det. Jeg har selv vært der, og jeg er der fortsatt både titt og ofte, men jeg har funnet mye hjelp i disse enkle tipsene for å komme i gang. Jeg utsetter ting mindre enn før og er generelt flinkere til å komme i gang.


For det gjelder egentlig bare å komme i gang , veien videre er som regel mye enklere. Kom i gang med trening.

Har du lyst å begynne å trene? Kanskje få litt mer ork og en sterkere kropp? På denne siden finner du et vell av guider og artikler som vi håper vil inspirere deg til å starte trening. Komme i gang med trening med å sette seg mål.


Vær tålmodig, finn en aktivitet du synes er gøy, ikke ta i for hardt i begynnelsen og minn deg selv på hvorfor du vil begynne å trene. Alle vet vi at trening er viktig for en god helse, og at fysisk aktivitet påvirker både fysiske og psykiske faktorer (1). Det kan vare mange grunner til dette.


På den helt andre siden finner vi igjen Nord- og Midt-Norge, der henholdsvis og er enige.

Norstat om treningsvaner. Mange vil gjerne være mer aktive, men opplever at det er tungt å komme i gang med trening. Dette kan du gjøre for å få inn mer aktivitet i hverdagen. Fordi det kan være tøft å komme i gang med trening for første gang , er det et stort pluss med støtte fra familie, venner, eller en trener. Jeg anbefaler å få hjelp av en personlig trener eller en venn med god kunnskap for å lære deg riktig teknikk og sette opp et treningsprogram som er er trygt.


Dag søndag: Planlegging. Januar er blitt den uoffisielle måneden for å endre på status quo og komme i gang med nye planer – eller iallfall prøve på det – og derfor har kanskje du også begynt å tenke over hva du bør-må-skal-vil gjøre annerledes i året som kommer. Lær hvordan du kan komme i gang med trening og greie å opprettholde treningen livet ut. Hvordan komme i gang med trening igjen. For veldig mange handler det å komme i gang med trening igjen, fordi de aller fleste av oss har trent før, men ett eller flere tidspunkt i livet har det blitt mindre trening.


Sliter du med motivasjon til å trene? Motivasjon til å komme deg over dørstokkmila? Denne artikkelen gir deg noen enkle råd og tips om hvordan akkurat du kan fremme din egen motivasjon i forhold til fysisk aktivitet og trening. MELD DEG INN HER (ekstern lenke til prisoversikt og innmeldingsskjema).


FIRMAAVTALER De siste årene har det vært et økende fokus på den helsemessige gevinsten ved at de ansatte holder seg i form. Da kan denne nyheten kanskje gi deg et dytt: Trening en gang i uka er nok til å forlenge livet. Enten du ønsker å trene en eller flere ganger i uka, bør du få med deg disse gode tipsene for å komme i gang.

Tips til å komme i gang med trening ? Jeg er overvektig og trenger tips til hvordan komme igang med trening. Kan dere hjelpe meg å komme i gang med trening ? Lyst til å bli modell. Dersom du ønsker å begynne med trening , men ikke vet hvor du skal starte, kan du prøve dette treningsprogrammet. Trening reduserer risikoen for å dø av både kreft og hjerte- og karsykdommer, viser en ny undersøkelse.


Etter en fødsel er det mange som er ivrige på å komme i gang med trening for å få tilbake den kroppen de hadde før de ble gravide. Slik kommer du i gang. Dessverre er det ikke slik at kroppen straks finner tilbake til denne formen av seg selv, og slett ikke i løpet av de første ukene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg