tirsdag 6. januar 2015

Gravid uke for uke app

Jordmødre og sykepleiere har skrevet graviditetsguiden. Følg graviditeten uke for uke. Les hva som skjer med babyen i magen, og i mors kropp. Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet. Preglife inneholder både gravidkalender og baby- app.


Gravid uke for uke app

Nå kan du altså følge barnets utvikling fra graviditeten gjennom fødselen og til barnet er år – alt i samme app. Her kan du følge barnets og mammas utvikling, uke for uke , gjennom hele graviditeten. Som gravid kan du følge babyens utvikling i tekst og virkelighetsnære illustrasjoner, lese en tekst til dere som skal bli foreldre, lese relevante artikler tilpasset uken du er i, laste opp dine magebilder, prøve bildefiltre og få tilbud fra våre samarbeidspartnere. Som foreldre kan dere følge barnets utvikling i daglige og månedlige. For å se animasjon med nærbildet av Embryoet, Klikk deg inn på Embryoets utvikling uke 2-12.


Les også våre flotte tekster om fosteret, mor og far uke for uke. Dersom du liker å høre podcast, kan du følge podcasten Uke for uke. Her er fødselslege og jordmor med i hver episode og forteller hva som skjer både med den lille i magen og mor. Jordmor Siri tar deg gjennom svangerskapet uke for uke og viser deg utviklingen i vekt og lengde og viktige organer og funksjoner. Se også video for viktige stadier.


Gravid uke for uke app

Hvis du har vært kvalm, vil du kanskje oppleve at dette gradvis går over. Gravid uke til 12. I praksis regner man første dagen i siste menstruasjon som graviditetens første dag. Men i virkeligheten er det først to uker senere, når du har eggløsning, at egget kan befruktes og et nytt liv utvikle seg.


Du er ikke gravid ennå, men vil etter planen bli det i slutten av uke 2. Uke 1: Forbered deg på å bli gravid. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale.


Cellene er ikke lenger bare celler – nå omtales de som et embryo (og det gjør de helt frem til uke 10). Men vi kaller det for barnet. Barnet er nå dekket av en beskyttende membran, og det har gravd seg inn i slimhinnen inne i livmoren, slik at blodet ditt kan forsyne cellene med næring via en morkake (placenta) som gradvis utvikles.


Hvis du har opplevd svangerskapskvalme, vil du kanskje oppleve at denne plagen nå går gradvis over. Det er veldig lite (mm), men de første. Denne appen gjør det lettere for deg å følge med på svangerskapet uke for uke. Fosteret begynner å ligne et menneske og alle anlegg til organer er dannet. Selv om appen er laget for gravide kvinner, kan den naturligvis være like interessant for vordende fedre.


Gravid uke for uke app

Last ned fra App Store nå! I denne serien følger vi forskjellige kvinner gjennom hele svangerskapet. Vi er med på ultraly MVC besøk, snakk om menstr. Hvordan vokser barnet? Hvilke organ utvikles nå?


I hvilken uke er risikoen for spontanabort størst? Når du er gravid , er det meningen at du skal gå opp i vekt. Går du kraftig ned i vekt på grunn av kvalme, bør du oppsøke hjelp – av hensyn til både deg selv og barnet. Se på barnet – selv om det bare er fire millimeter stort, kan man allerede se konturene av en kropp og et hode. Allerede i denne uken dannes kimen til det som senere blir hjertet – en liten klump med fett.


Gravid uke for uke app

Rundt 22–dager etter befruktningen begynner hjertet å slå. I denne uken kan hjerteslagene registreres med ultralyd. I tillegg til hjertet og blodomløpet begynner også det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg