onsdag 28. januar 2015

Populære kaker

Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg.


Populære kaker

Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Det er jeg også, så vi passer tydeligvis godt sammen. Kaken kjennetegnes også av at den består av både lys og mørk kakebunn. Du finner mine Tropisk Aroma-oppskrifter HER på Det søte liv. Denne gangen har jeg laget en muffinsvariant av denne tradisjonelle kakeklassikeren!


Muffinsene er toppet med deilig sjokoladekrem og er kjempegode! Oppskriften gir ca. Mine beste kaker. Nedenfor har jeg samlet de beste kakene som jeg har publisert på bloggen (i uprioritert rekkefølge). Det er ingen kunst å gjøre verdens mest populære sjokoladebar om til en kake.


Så blir du fort verdens mest populære forelder eller venn. På søndag er det morsdag og den anledning har eg samla populære oppskifter på sukkerfri kaker fra arkivet! Eg veit eg har veldig mange lesere som er diabetikere, eller har nærme familie med diabetes. Her har vi samlet oppskrifter smakfulle kaker for enhver anledning.


Kaken består av flere lag og tar litt tid å lage, men resultatet blir virkelig imponerende! Mandelbunn, mørk sjokolade, bringebærgelé, sjokoladetrøffelkrem, marsipan og sjokoladeglasur i kombinasjon gir en fantastisk god smak. Dette blir lett den mest populære kaken på kakebordet!


Populære kaker

Gode, gamle langpannekaker og klassisk, hjemmelaget bakst er stadig populært. Mens på middagsfronten foretrekker leserne varmende retter. Kladdkake med sjokoladefudgeglasur. Dette er en kake for skikkelige livsnytere og ikke minst, sjokoladeelskere! Det er imidlertid flere grunner til at langpannekake har blitt så populært.


Resultatet blir alltid bra, og det kreves ikke mye bakekunnskaper for å få til en vellykket kake , forteller Aase. Men kaken har jeg selv i flere år laget både til kvinner og menn, og min erfaring er at den er like populær hos alle, også barn. Prøv også denne oppskriften. Denne uken har jeg laget en vri på denne populære kaken , nemlig som dessert og som porsjonsbiter. Eg har i dette innlegget samla oppskrifter på sunnere kaker som kan passe til feiringa.


Populære kaker

Vår mest populære kake , en sikker vinner. Enkel å lage og klar til å settes inn i ovnen i løpet av en halv time. Spørsmålet kan gi de fleste barn stjerner i øynene. Men den mammaen eller pappaen som skal stå ansvarlig for kaken kan fort bli noe panikkslagen når poden gir seg kast med fabuleringer om kaker formet som romskip, apekatter eller hva med slottet til Elsa?


Følger du noen enkle rå er det ifølge Elin ingen kunst å få til den populære kaka med smak av marengs, vaniljekrem og mandler. Marengsen må absolutt piskes i en helt ren bolle. Kaker er og blir superpopulært. Men, altså: Hvilke kaker er de mest populære akkurat nå? Og dersom vi skal tro på at kakene som søkes etter også er de mest.


Populære kaker

Gled både barn og voksne med kaken som er formet som et 3-tall. Lag et lyst sukkerbrød med ostekrem på toppen, og pynt kaken med alt som er gøy og godt av strøssel. Skreddersy en kake med personlig tekst og bilde.


Hvis du ønsker kan kaken skreddersys etter dine ønsker, for på Kakemakeren. Gjelder bløtkake, barsipankake, fotballbane-sjokoladekake og sjokoladekake).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg