mandag 19. januar 2015

Mariusgenser voksen

Mariusgenser voksen

Tynn Alpakka Ull inneholder alpakka og ull. Myk og holdbar kvalitet som passer godt til både liten og stor. Pakken inkluderer garn og mønster. Lett som ull - varm som alpakka!


Mariusgenser voksen

En av Norges mest populære gensere, som alle må ha. En super Nybegynner genser for alle som vil prøve seg på mønsterstrikk. Denne garnpakken har de originale fargene, men du kan også kombinere andre farger helt etter eget hodet. Tema Klassikere voksen Pris kr 7Klikk på bildene under for å få.


Mariusgenser med lang vrangbord. Nå endelig til både barn og voksen. Sokkene sitter godt på foten og er deilige og varme. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland.


Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på gensere til voksne og barn. De fleste er gratis. Vi benytter rene materialer som bl.


Tradisjonelt og Tidløst design! Line inneholder bomull, viscose og lin. MARIUS Voksen Ull Sokker - Grå MARIUS Voksen Ull. Blandingen i dette garnet gjør at du får en slitesterk kvalitet som likevel ser ut som lin. Du kan enkelt endre farge selv.


Mariusgenser voksen

ANbefales som startside! Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren.


Bilder av garnet jeg har brukt kommer lengre ned på siden. Strikket etter str xs dame. Har strikket noen forkortet runder bak for å få den litt høyere opp i nakken. Synes ofte at gensere med rund sal kan sige litt bak. Er det strikkeoppskrifter på gensere du ser etter?


Mariusgenser voksen

Disse er teknisk gode sokker med ekstra polstring i sålen. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.


Vi har resultater for Hjemmestrikket mariusgenser til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Ble faktisk veldig fornøyd med denne genseren. Har tidligere strikket en i veldig tynt garn. Den har seget ganske mye, og loer en god del.


Denne gangen brukte jeg et billigere, og tykkere garn. Litt spent var jeg for dette garnet var nytt for meg. Rubin fra Sparkjøp.


I høst har jeg tatt frem igjen grønlandsperlene mine, var lei av strikking så da er det greit å ha variasjon. Det er sikkert 8-år siden sist jeg holdt på med perlene, så det gikk noen timer før jeg kom inn i det igjen. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter.


Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg