mandag 26. januar 2015

Fam irvoll blogg

Fam irvoll blogg

Lave priser og rask levering! Vi har pensumbøkene du behøver! Fam har i en årrekke vært en av mine norske favoritter,hun har hatt de mest kreative kolleksjonene og de kuleste visningene her i landet.


Begge med over år erfaring fra Norsk og internasjonal motebransje samt musikkbransje. De kan bistå med alt fra idè, moodboar konseptutvikling, tekniske tegninger, print design og siste finish på din motekolleksjon, merchlinje eller for din bedrift. Det er tidlig i juni, og forberedelsene til høstens Oslo Fashion Week er allerede i gang. Takket være Fam er det greit å gå med et kakestykke på hodet og ha cupcakes på genseren – riktignok som applikasjoner.


Kjøp bøkene billigere hos Adlibris! Our company work for local shopping mall decoration and coming we will have a proposal related to spring fashion. We think your art pieces are fit in and would like to see if you are interest to show some of your dress in mall.


Fam irvoll blogg

Også selveste supermodell Tyra Banks har falt for Fams design. Nettavisen gir deg nyheter døgnet rundt hver eneste dag hele året også med det siste fra økonomi, sport og livsstil. Jeg elsker det utrolig sukkersøte temaet, så her er noen av tingene jeg gjerne kunne tenke meg: Tenk å gå rundt i øredobber formet som slikkepinner da! En rekke kjente profiler har sendt gratulasjoner til den nybakte mammaen på.


Det avslørte hun selv på sin Instagram-side onsdag. Jeg har født en levende pike ved navn Maude. Hun er kul:), skriver Fam under bildet. Fam Irvoll er bare herlig gal og fantastisk kreativ.


Fam irvoll blogg

Mennesker på flukt ankommer Europa hver eneste dag, i håp om et bedre liv. Og hver eneste dag preges den offentlige debatten av rasistiske og iskalde synspunkter, der flyktninger umenneskeliggjøres, mistenkes eller blir skildret som brikker i et kynisk politisk spill. Det knuser hjertet mitt at. Norwegian fashion Designer.


Men, fristelsen tok overhånd. Så ved frokosten i dag, tok jeg i bruk det første arket. Vi storkoste oss på visningen hennes under Oslo Fashion Week onsdag kveld! Tredimensjonale figurer gjør klærne til Oslo-designeren lett gjenkjennelige. Signaturen hennes er polkadotter, som går igjen i alle kolleksjonene hun har hatt.


Slipp løs kunstneren i deg - ta frem fargeblyantene og kos deg med å skape noe vakkert og inspirerende. Nå har de fått en datter. Fam er kjent for sin lekne og fargerike design med bruk av 3 tegneserieelementer og humor. Men hun er først og fremst kjent som en av våre mest markante moteskapere. Martins og har designet klær for Beyonce og Katy Perry, og dessuten vært assistent for Vivienne Westwood og Alexander McQueen.


VIXEN tok en prat med dronningen av crazy om den nye kolleksjonen, pausen fra fashion og hennes verste moteøyeblikk. Mediene har kåret henne til kjendisdesigner, og med god grunn. Fam har nemlig designet klær til store stjerner som Lady Gaga, Beyonce, Niki. Hun lager klær for både store og små.


Fam irvoll blogg

Og nå designer hun også for de midt i mellom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg