onsdag 14. januar 2015

Annerledes menstruasjon gravid

Sv: Mensen men likevell gravid ? Jeg bruker å få mens smerter i ryggen noen dsger før tr å magesmerter samme dag som den tr kommer. Jeg vet at en del gravide kan oppleve små blødninger eller spotting. Men jeg venter på at tr skal komme. Men er det noen som vet om det går an å ha full menstruasjon etter at man er blitt gravid ?

Altså, det blir jo ikke en menstruasjon da, men blødninger som ligner veldig tenker jeg på. Kondom er et sikkert og godt prevensjonsmiddel, og siden dere har vært så påpasselige tviler jeg sterkt på at du kan ha blitt gravid. Siden du også fikk mensen når du skulle, og selv om denne både var mindre i mengde og lengde, er dette også et rimelig sikkert tegn på at du ikke er gravid. Det går an å være gravid selv om man har mensen, men det er sjeldent.


Så må en jo bare prøve å ikke la diverse sinneutbrudd og spontane åhhrghg - dere er så teite - anfall skli forbi, hvis ikke det er noe alvorlig, Du mente kanskje ikke å ha med ikke her? Jeg synes i alle fall at slike ting bare bør skli forbi, hvis ikke det er noe a. Jeg er snart år, bruker conludag, og har alltid hatt regelmessig menstruasjon. Denne gangen var det annerledes.

Menstruasjonen kom liksom ikke helt i gang. Nå, etter to ma blør jeg så vidt litt, trenger bare å bruke truse innlegg og har nesten ikke vondt. Har litt vondt ca tre fire dager før mensen kommer og kanskje litt spotting. Noen som opplever det samme?


Det går ikke an å ha mensen mens man er gravid , da mensen er det som skjer når slimhinnen egget skal feste seg i løsner og kommer ut. Man kan ha menstruasjonsliknende blødninger, men det er ekstremt lite sannsynlig at disse kommer på samme tid og i samme mengde som din vanlige menstruasjon. Om mulighetene for å ha menstruasjon under graviditet: Det er ikke helt uvanlig med en menstruasjon helt i begynnelsen av svangerskapet.


Vanlige, regelmessige menstruasjoner svangerskapet igjennom, forekommer vel knapt såvidt jeg vet, men innen medisin finnes der alltid svært sjeldne unntak på det meste, men jeg har ikke hørt om dette. Mange kvinner har sin siste menstruasjon og blir gravide med eggløsning og stopper menstruasjonen. Hos noen kvinner er dette motsatt. Så i sammendrag En kvinne eggløsning og kan også fortsette å menstruere etter å ha blitt gravid. Hun får vanligvis en bortfallsblødning som ligner en vanlig menstruasjon , noen dager etter seponering.


Neste menstruasjon kommer vanligvis cirka en måned etter denne bortfallsblødningen. Dersom det er mulighet for at kvinnen er gravid , tas en graviditetstest, da det ikke kan utelukkes at noretisteron kan ha fosterskadelig effekt. Eggløsning er prosessen der et egg slippes fra en eggstokk, og dette skjer 12–dager før neste menstruasjon starter. Fertile dager er de dagene i en kvinnes menstruasjonssyklus når eggløsning nærmer seg og dagen når eggløsning oppstår, og hun kan bli gravid hvis hun har ubeskyttet sex.


Tast inn dato for siste mens og egglsningskalkulatoren gir.

Ettersom sdceller kan leve i flere dgn. Mensen syklus kalkulator - m Husk at enhver kvinnes kropp er annerledes og menstruasjon syklus er unik for. Når du er gravid produseres en rekke hormoner som alle har sin bestemte misjon, så dersom du for eksempel føler deg humørsyk eller glemsk er dette grunnen. Her er alt du bør vite om hormonene mens du går gravid , hva som forandres og hvorfor. Jeg slutta på pilla (etter års bruk) i april.


Menssmerter i et par dager og ganske klar rød og flytende blødning. Men, nå og sist pp synes jeg at mensen er annerledes. For de fleste er uteblitt menstruasjon det første tegnet på at en liten spire er sådd og har begynt å vokse i mors mage. Men det finnes også mange andre tegn. Dette kalles i så fall cervical stenose.


Hvis dette skjer, kan du ikke bli gravid på den naturlige måten. Hvis du har menstruasjon etter konisering, har du ikke komplett cervical stenose siden menstruasjonsblodet fra livmoren passerer ut gjennom livmorhalsen. Kan menstruasjonsblodet komme ut, så kan også sædceller komme inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg