mandag 12. januar 2015

Albanske navn

Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Vi har samlet noen albanske navn til jenter på denne siden. Albanske jentenavn: På denne siden finner du alle de Albanske jentenavnene lagret i vår database. Pappan er fra Kosovo og jeg fra Norge.


Får ei jente i November og navn er kjempe vanskelig syns jeg. Prøver å lete litt etter noen albanske jente navn , men som kan brukes over alt.

Min samboer er også albansk fra Kosovo, men vi valgte å ikke kalle noen av barna våre typisk albanske navn. I Albania bruker de mindre muslimske navn , heller mer latinske(som vi bruker her i Norge også). Da har man mer å velge mellom. Hvis dere har albanske kanaler på tv, kan dere finne navneforslag f. Albanske navne er ikke så udbredte i Danmark, men hvis man kigger på navnehitlisterne i de øvrige europæiske lande, er særligt det albanske pigenavn Ariana populært.


Tysklan Hollan Frankrig, Italien og England – foruden Albanien naturligvis. Hana Sofie Raca (14) vil ikke at folk skal være så direkte når de spør om bakgrunnen hennes. Kanskje kan de vente litt og egentlig bare spørre når samtaleemnet kommer opp.


Og heller ingen internasjonale navn som funker i begge språkene som ikke noen i familien allerede heter.

Og heller ikke noen norske navn som kan uttales og høres bra ut på albansk. Albania er et fjelland vest på Balkanhalvøya, på N, Ø, med en 3kilometer lang kystlinje. Deler av kysten og Sentral-Albania er lavland og slettelandskap. Den albanske Lek er valutaen i Albania (AL, ALB). Symbolet for ALL kan skrives L. Det ALL omregningsfaktor har signifikante sifre.


Navn med flest stemmer Vanskelig å uttale navn på Engelsk Navn med positive reaksjoner i utlandet Navn som får dårlige reaksjoner i utlandet Navn med høyest. Vi velger mer og mer internasjonale navn , og det er særlig USA vi lar oss inspirere av. Norsk Krone er også kjent som Krones, og Krone. Kanskje finner du et navn til ditt barn fra den amerikanske navnetoppen?


Men det er nok ulikt om navnene er på vei opp eller ned akkurat nå. Mange kjente navn på listene. I enkelte tilfeller krever albanske myndigheter særskilt dokumentasjon for reisende under år.


Her kan du laste ned skjemaene du har behov for. Vær oppmerksom på at skjemaet må notarialbekreftes, dvs. Saranda er kalles for den albanske rivieraen og ligger på sørkysten av Albania. Her er det turkisaktig badevann så langt øyet kan se og kritthvite strender som strekker seg milevis langs kysten. Hotellene og restaurantene ligger som perler på en snor, og innbydende strender og svaiende palmer er ikke til å unngå.


Vennligst svar på fem spørsmål om ditt fornavn.

Albania: Vakkert, uoppdaget og billig Her har du drømmestranden for deg selv. Søk etter jentenavn: På Fine-jentenavn. Det at skifte fornavn er mest udbredt øst for Storebælt.


Drita= lyset men for et barn på barne skolen me navnet drita kan fort bli dritt, stakars det barne som blir mobbet for det navne. Valutaen i Albania er albanske LEK (ALL), men du kan ikke veksle til denne i Norge. Vi anbefaler derfor at du tar med deg euro og veksler på plass.


På de fleste steder kan du betale euro. De mest kjente kredittkortene aksepteres på hotellene og større restauranter. Albania var det siste landet i Europa som ga opp kommunismen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg