fredag 9. januar 2015

Sunne oppskrifter

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her.


Finn sunne oppskrifter hvis du ser nå. Lyst til å bli mer inspirert på kjøkkenet?

I FORM gir deg sunne tips til nydelige, lette retter til frokost, lunsj og middag, samt oppskrifter på mellommåltider når du bare er sugen på noe. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Det handler ikke om å velge bort, men å spise mer av alt som er bra for oss.


Mer frukt og grønnsaker, fullkornsprodukter og rene råvarer. Vi vil gi deg sunnspirasjon i hverdagen: De enkle tipsene og triksene som gjør måltidene litt sunnere. Se blant annet våre oppskrifter på fem enkle, sunne og billige fiskeretter. Få også sunne oppskrifter som holder blodsukkeret stabilt og mange andre oppskrifter på sunn og slankende mat.


Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage.

Hverdagsoppskrifter for hele familien med fokus på sunne og velsmakende oppskrifter. Et sunt og godt kosthold gir deg mer energi og ekstra overskudd. Små, luftige bananpannekaker er luksus å servere til frokost eller ellers på dagen når du får lyst på noe godt! Disse bananpannekakene er dessuten ikke så verst sunne heller, så du kan kose deg med god samvittighet. De er laget med havremel i stedet for hvetemel, og inneholder lite fett, men blir likevel myke fordi de lages med kesam.


Du kan søte pannekakene med litt vaniljesukker. Ida Gran-Jansen elsker pannekaker, og aller helst vil hun spise det til frokost hver dag. Da er det en fordel at det finnes en litt sunnere variant - som disse bananpannekakene.


Med rimelige ingredienser og kort tilberedningstid er det også perfekt frokostmat for studenter. Jo modnere bananene du bruker er, jo søtere er de, og jo bedre blir pannekakene. I FORM gir deg sunne og enkle oppskrifter på rask middag som du tryller frem på bare minutter.


Oppskriften viser Ida i programmet. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Her ser du hvordan. Se alle våre sunne oppskrifter her. Lag mat med MatPrat i dag.


Vi har noe for alle, velg mellom kurs i gruppe, en-til-en eller nettkurs.

Meld deg på et kurs i dag! EGGEMUFFINS – oppskrift finner du HER. Nesten som omelett i muffinsformer, heilt supert med litt grønt. Proteinrike havrepannekaker – oppskrift HER.


Sunne pannekaker eller vafler kan gjerne tas med i lunsjboksen! Ha pålegget for seg sjølv og ha over når du skal spise. Eg har ganske mange ulike oppskrifter og varianter, du finner dei. Bygg og havre er sunne kornsorter som sammen blir til en deilig, og smakfull grøt.


En god start på dagen. Alle oppskriftene er testet av oss. Se også vår facebookside for flere oppskrifter fra kunder og bloggere. Dei fleste har vell fått med seg at det er den internasjonale vaffeldagen imorgon?


Til anledningen har eg samla fire sunne og knallgode vaffeloppskrifter fra arkivet mitt. Desse kan du fint nyte til frukost eller lunsj med den beste samvittighet, som gir deg god næring og stabilt bloduskker. Det kan også tilsettes i oppskrifter som bakst eller kjøleskapsgrøt. Supergreen mix-pulveret er rikt på fiber, protein, magnesium, jern og B12. Dette er perfekt å tilsette i blant annet smoothies eller for eksempel til en omelett.


Håper du er klar for to deilige og enkle oppskrifter – her er det jeg lagde i dag. You need to enable JavaScript to run this app. Dette er en rask pastarett som vi tror fort blir en favoritt rundt middagsbordet. Den tar ikke mer enn minutter å lage.


En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg