mandag 11. august 2014

Allergiforbundet

Etter en lang periode med temperaturer godt over det normale er vi allerede nå ved starten av pollenspredningen i sør og vest. Astma er en kronisk betennelses- eller irritasjonstilstands. Allergi innebærer at kroppens immunforsvar reagerer på. NAAF har til enhver tid rundt personer i aktivt virke i. Astma- og Allergiforbundet ser det som en av. Interesseorganisasjon for alle som har astma, allergi, eksem og andre overfølsomhetssykdommer.


Allergiforbundet

Har du astma, allergi, høfeber og eksem, står du ikke alene. I Astma-Allergi Danmark arbejder vi for at finde løsninger i fællesskab. Vi har lokalforeninger landet over. Arbeider for å spre kunnskap om astma og allergi, fremme forskning og bedre behandlingsmulighetene for brukergruppene, bekjempe miljøforurensninger og andre faktorer som bidrar til sykdomsutvikling og fremme brukergruppenes sosiale og trygdemessige forhold.


Handlekraftig, troverdig og kunnskapsrik bruker- og interesseorganisasjon. Vi snakker på vegne av millioner nordmenn – også deg. For å handle hos oss må du registrere leveringsadresse og kontaktinformasjon. Vi arbetar för att ett friskare liv för alla med astma, allergi eller överkänslighet.


Allergiforbundet

Få rådgivning af Astma-Allergi Danmarks fagfolk, når det passer dig. AMFI Moa - Astma og Allergiforbundet. Senterleder Anne Mari Kleppe. Modellen er svært populær blant brukerne og berømmes spesielt for sin effektivitet, i tillegg til rask og betydelig endring i luftkvalitet med en gang den slås på. Selv om det er noe tidkrevende og krever at pasienten gjennomfører, så er gevinsten desto større.


Allergi er en overfølsomhetsreaksjon som følge av at kroppens immunsystem reagerer på en unormal måte mot stoffer fra det ytre miljø. Derfor vil det utvikles symptomer ved kontakt med stoffer (allergener) som vanligvis ikke er sykdomsfremkallende. Blenda Sensitive Color er helt uten parfyme og fargestoffer.


Mange allergikere er utsatt i julen, spesielt juletreet er et problem. Forbundet arbeider for å spre informasjon om sykdomskomplekset, fremme forskning, bedre behandlingsmulighetene for brukergruppene, samt fremmet tiltak av sosial art. Hvis du har allergi, kan du måske være i tvivl om, hvorvidt du kan tåle de enkelte vacciner. Generelt bør man ikke vaccinere ved allergi over for ét eller flere af indholds- eller hjælpestofferne eller ved tidligere alvorlig allergisk reaktion efter vaccination. Og det de frykter at antallet henvendelser vil øke med tiden.


Ja, vi har fått flere henvendelser relatert til bruk av slike falske vipper. Men dette er nok et underrapportert problem, sier helsefaglig rådgiver Anna Bistrup. Milo er spesielt effektiv mot tøffe flekker som frukt, kaffe, te og blåbær. Det nye Ullrens-systemet går inn i fibrene og løser opp flekkene og løfter dem skånsomt opp fra tekstilen.


Allergiforbundet

NAAF jobber for å hjelpe alle som har en diagnose med å leve så godt som mulig med sykdommen, og for å bremse utviklingen av disse kroniske sykdommene i befolkningen. Det er sånn at det som regel er nok fuktighet i norske hjem. Dersom luften kjennes tørr ut, kan det heller være på grunn av større mengder støvpartikler i lufta. Vi anbefaler heller luftrenser. En godt brukt madrass er ofte blitt mykere med tiden, og anbefales derfor ikke.


Dersom barnet kommer over på magen risikerer barnet å få nesen gravd ned i madrassen, og pusteforholdene blir dårlige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg