tirsdag 12. august 2014

Reise marokko

Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving Norge AS! Praktisk informasjon. Folkemylderet, ukjente dufter og et voldsomt vareutvalg gjør det til en spesiell opplevelse, og du kan finne fint og rimelig håndverk skinnprodukter, keramikk og vakre interiørsaker.


Finn ferien hos Ving. Liker man å reise rundt, er det gode muligheter.

Den vakre turen mellom Tacheddirt og Imlil bringer en opp i Atlasfjellenes sne, og så er dette utgangspunkt for en skitur. Oukaimeden, som ligger ca. Marokko er ikke kun varme og sandstrender.


Marrakesh, er et populært skisted. Fez er den eldste av disse og ble grunnlagt på 700-tallet, kort tid etter arabernes ankomst til landet. Fez´ gamle bydel er i dag den største middelalderbyen i den islamske verden, og myriadene av småbutikker, moskeer, keramikkverksteder og esler lastet med alskens varer kan være overveldende.


Da er reiseklar-brosjyren noe å ta med seg.

Den gir en oversikt over forholdsregler du bør ta før du reiser, og hvilken bistand du kan få fra en utenriksstasjon når du er på reise. Drømmer du om å reise til et eksotisk sted – vi hjelper deg finne det beste reisemålet! Alt til priser som gjør at du får mye ferie for pengene.


Ja, og på denne siden kan du se hvilke vaksiner som er anbefalt. Høsten er en perfekt tid for et besøk! Her er fem favoritter. Velg mellom luksus- eller budsjettvennlige hoteller.


Dette er byen du ikke kan gå glipp av. Bestill drømmeferien på TUI. Skyscanner er enkel og rask å bruke. Dessuten er det gratis! Hvis du er fleksibel på reisedatoer, kan vi vise deg de billigste flydatoene i måneden.


Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Den her delen av landet har bra togforbindelser og du kan reise både kjapt og billig, billettene koster sjelden mer enn en hundrelapp. De mange bussene er som regel den billigste måten å komme seg rundt i landet på om man reise en lengre strekning.


Det var noe med blikkene og vibbene man fikk, det var noe med atmosfæren.

Du får konkludere som du ønsker å konkludere - det er ikke så nøye for meg - faktum er at dette er inntrykket vi sitter igjen med etter vår reise. Langs middelhavskysten ligger fire spanske enklaver: Ceuta, Melilla, Peñón de Vélez de la Gomera og Peñón de Alhucemas, i tillegg til flere øyer, inkludert Perejil og Chafarinas. Vi byr på en unik reise spekkfull med overraskende opplevelser hvor du samtidig får et godt innblikk i det marokkanske liv. Det anbefales vaksinasjon mot ulike sykdommer ved reiser til alle land i Afrika. Hvilke vaksiner avhenger av hvor man skal reise , type boste hygieniske forhold og lengden på oppholdet.


Hos oss kan du selv sette sammen og bestille din egen reise uansett om du søker eventyr, storbypuls eller. Rett utenfor Europa, med gode flymuligheter, ligger et land som har masse spennende å tilby. Få en ferie litt utenom det vanlige, med lukter, lyder, smak og farger du aldri glemmer.


Da er fotturen i Atlasfjellene noe for deg. En unik og eksklusiv reise med lokalkjente Iris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg