mandag 25. august 2014

Finn fastlege

Stort utvalg av hoteller. Gratis avbestilling! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester.


Du kan selv finne og bytte til ønsket fastlege på helsenorge.

Hvis den legen du ønsker deg ikke er ledig, kan du sette deg på venteliste. Lær mer om fastlege , bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge. Her finner du en oversikt over alle fastleger i Norge, med brukervurderinger og gode filtreringsmuligheter som kan hjelpe deg å finne ut hvilken fastlege som passer best for deg. Søk blant alle fastlegene her. Fastlege ved Stovner Legesenter AS.


Alt du trenger å vite om Finn Skogstad finner du her. Legeforeningen tapte rettssaken om Legelisten. I januar gjorde Personvernnemnda et vedtak som fasto at helsepersonell ikke gis en generell reservasjonsrett mot å bli vurdert på Legelisten.


Bakgrunnen var i hovedsak at pasientens rett til informasjon måtte tillegges større vekt enn legenes rett til å slippe å bli vurdert på siden.

Når du bytter fastlege på helsenorge. Dersom du har rett til fastlege , kan du ønske deg en bestemt fastlege. Dersom det er ledig plass på fastlegens liste, kan du velge legen du ønsker.


Hvis legen din tilbyr digitale tjenester via helsenorge. Kontakt fastlegen via helsenorge. FinnKode er oppslagsverk for medisinske koder. Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege , e-resepter og kjernejournal.


Skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN. Vi er der for deg når du skal selge hytta di, finne en pent brukt sofa, fly billigst mulig til Praha, eller finne drømmebilen. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.


Jeg har ikke vært hos legen på mange år og vet faktisk ikke hvem min fastlege er. Det er mest sannsynlig at den legen du var til behandling hos sist i din hjemkommune, er den legen du har blitt tildelt som fastlege. Hvordan finner jeg ut hvem som er min fastlege ? Trykk her for å finne og bytte fastlege på nett Du kan berre velje mellom legar som har ledig kapasitet. Det er diverre ikkje mogleg å setje seg på venteliste. Mange personer er svært sjeldent syke og har ikke vært hos legen på mange år.


Det er faktisk en del som ikke vet hvem fastlegen dems er til tross for at fastlegeordningen nå har eksistert i ganske mange år.

Bestill legetime, avbestill legetime, resept-fornyelse og andre henvendelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg