mandag 25. august 2014

Middagstips hverdag

Vi hjelper deg med tips og oppskrifter til god og enkel mat for hele familien. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Her har vi samlet våre beste og mest populære middagstips og middagsoppskrifter, tilpasset hele familien.


Middagstips hverdag

Hva skal vi ha til. Hjemmelaget lasagne er en sikker vinner på middagsbordet både til hverdag og når du får gjester. Gode middagstips til en travel hverdag.


Her finner du hundrevis av raske og enkle middagsoppskrifter på under minutter. Nederst i saken finner du åtte gode middagstips. Matbloggeren Maj-Brit Aagaar som har gitt ut boken Kjøttfri mandag, deler sine beste tips for hvordan man enkelt kan få en grønnere hverdag. Om du ønsker å teste ut et veganskkosthold finner du tipsene til hvordan du setter det sammen her.


Middagstips hverdag

Middagstips som passer til våre produkter, og som hele familien liker både til hverdag og fest. Vi anbefaler at du melder deg på vårt nyhetsbrev, slik at du alltid mottar siste nytt om oss og våre produkter. Denne wrapsen med kremost og kaldrøkt ørret eller røkelaks er din beste venn på en travel dag. Fem ingredienser og ti minutter er alt du trenger. En form kan være løsningen på travle dager.


Fotballtreninger, hockey og andre aktiviteter gjør så vi må ty til enkle og raske løsninger ved middagsbordet, og fiskekaker er noe jeg alltid har som en sikkerhet i fryseren. Oppskriftene er laget av landets beste kokker og er enkle å tilberede. I en travel hverdag bruker vi kortere tid til å tilberede middag enn før. Kyllingfileter er midt i blinken for raske og sunne hverdagsmiddager. Her er våre middagstips med kyllingfilet.


Middagstips hverdag

La deg inspirere (ut i fra hva du har i kjøleskapet) av denne evigvoksende megalisten med over 1ulike middagsretter. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam. Ukesmeny for kresne barn uke 41! Middagstips - retter du kan lage på minutter I en hektisk hverdag er det deilig når middagen kommer raskt på bordet. Etter jeg begynte med ukesmeny, synes jeg det går mye lettere.


Vi planlegger ukens middager utifra en fast mal. Enkel, sunn og rask fiskemiddag med ørretfilet, potetmos og grønnkål mix. Dette er et supert middagstips på en travel hverdag , eller dager du bare ikke har lyst til å bruke lang tid på kjøkkenet men har lyst på en sunn og smakfull middag.


Gratenger er perfekte i en hektisk hverdag hvis du har lyst på litt pusterom mellom arbeid og julegavehandling. Etter noen enkle forberedelser lager gratengene seg selv i ovnen – og vips, så har du en mettende og god middag som i tillegg kan vare et par dager. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har tenkt at jeg har lyst til å invitere venninner på en avslappende jentekveld med god mat og drikke.


Men når man har små barn og full jobb blir noen ganger tanken på å stelle istand noe ekstra så langt fra nettopp avslappende at det ender opp med å bli med tanken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg