fredag 15. august 2014

Dåpskort hilsen

Trenger du hjelp til å finne en fin tekst til ditt dåpskort ? Da skal vi prøve å hjelpe deg. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til dåpsbarnet. Hva skriver man i dåpskort ? Bettamor venter nr Forelsket i forumet.

Jeg skal skrive dåpskort ,. Del dette innlegget. For deg som bare ønsker et lite dikt til å ha på et dåpskort , har vi laget en liten samling dikt her. Slike små dåpsdikt kan også være en del av en dåpstale, eller en fadder eller bestemor kan lese et dikt i stedet for å holde en tale.


Sitater til bruk ved fødsel, dåp og navnedag. Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en koselig hilsen til den lille eller foreldrene. Vi har en enkle dåpskort maler som lett kan gjøres om til et personlig dåpskort.


Du kan velge mellom mange farger og former i vår dåpskort mal for å gjøre kortet til noe helt eget.

Så lett har det aldri vært å lage dåpskort selv før. Gå inn på fotoknudsen i dag og oppdag selv hvor god kvalitet det kan bli på eget laget dåpskort. Nedenfor har jeg samlet noen fine Dikt og Gode Ord som kan brukes til Dåpsbarnet. Barnedåp dikt, kort, barnedåp gratulasjon, gave, barnedåp hilsen , barnedåp.


Er du på utkikk etter et dåpsdikt, som du kanskje kan bruke på dåpskortet? Da har du kommet til riktig sted. Disse er fine, men om du trenger noen som. Da du kom til verden - gråt du. Og alle omkring deg var glade.


Enkle dåpskort fremkalles på ekte fotopapir og holder den høyeste bildekvaliteten. Fotopapir har et kvalitetstrykk på baksiden som betyr at kortene i 10×og 10×ikke kan ha en hilsen på baksiden. Eller: Kjære Marie. Gratulerer så mye med dåpsdagen din idag.


Vi gleder oss til å bli kjent med deg, og følge deg i oppveksten. Klem fra blasjfgjsdgj. Hvorfor ikke gjøre takkekortet enda mer personlig ved å sette inn et bilde av dåpsbarnet – og kanskje en personlig hilsen hvor du forteller hvor mye dere satte pris på personens tilstedeværelse?


Alle setter pris på et hyggelig takkekort etter dåpen, men med rett bilde og tekst kan takkekortet også bli et flott minne om denne dagen.

Hjemmelagde dåpskort En søt dåpsgave skal selvfølgelig også ha et søtt dåpskort med. På den måten kan foreldrene huske hvem gaven var fra, og den lille kan lese alle de søte hilsenene hun har fått på dåpskortene når hun blir litt større. Det er også en fantastisk måte å dele et bilde av den lille hjerteknuseren med venner og familie – eller å takke venner for deltakelse og gaver ved en baby shower. Du kan inkludere informasjon som fødselsdato, den nyfødtes vekt og høyde, samt en personlig hilsen – alt uten noen ekstra kostnad.


Bor i Oslo med Jan og vi har to voksne jenter og et barnebarn. Jeg er så heldig å designe for Storyteller noe jeg ser på som en kjempe spennende utfordring Legg gjerne igjen en liten hilsen. Baksiden har jeg valgt å ha.


Dåpskort Ei venninne bestilte et dåpskort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg