mandag 18. august 2014

Didrikson vinterdress rosa

Didrikson vinterdress rosa

Våre vinterdresser til barn er designet for sikkerhet, komfort og slitestyrke. Vi har merkevarene til riktig pris. Obs - Storhandel lønner seg. Hos oss finner du et stort utvalg av Vinterdresser til barn. Se vårt utvalg her!


Materialet puster, har PFC-fri vannavvisning og synlige reflekser i alle retninger. Forsterket stoff på utsatte områder. Justerbar, avtagbar hette med avtagbar fuskepelskant.


Høy krage med lukking. Lukkes med glidelås som har. Didriksons har en enkel filosofi: vi utfordrer ikke elementene, vi tilpasser dem. I over hundre år har de vært trofaste mot sine grunnleggende prinsipper.


Didrikson vinterdress rosa

Dressen er laget i et vind- og vanntett materiale, med teipede sømmer og god pustekapasitet. Björnen er en klassisk vinterdress fra Didriksons. For ekstra sikkerhet, er dressen utstyrt med reflekser rundt hele, slik at barnet syns godt i mørket. Les tester og omtaler før du kjøper. Det er som man sier: Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær.


Didriksons Bjørnen er en heldekkende vinterdress i 1 vind- og vanntett materiale. Og med en god vinterdress til barna, er faktisk veldig mye gjort. En god vinterdress , som både varmer og ventilerer, lar barnet leke uhindret ute, selv når kvikksølvet har krøpet seg godt under nullpunktet. Kjøp klær og tilbehør fra Didriksons i vår norske nettbutikk. Populære fritidsklær av meget høy kvalitet.


Didrikson vinterdress rosa

Finn Vinterdress Didrikson. Kjøp Didriksons vinterdress hos Outnorth. Prisløfte og kostnadsfritt bytte. Søker du etter Parkdress? Klikk inn å se prisen - Hurtig levering!


Didrikson sklir rett inn i barnebekledning for en aktiv livsstil - ikke bare er de funksjonelle men de kommer i mange varianter og farger at de passer en hver klesstil. Designet fra Didrikson har vunnet flere tester innenfor regntøy og vinterdresser til barn. Didriksons Official site - We don’t challenge the elements, we adapt to them. Deres filosofi er enkel: Vi utfordrer ikke elementene, vi tilpasser oss dem.


Didriksons startet som en familiebedrift, og vi bruker å si at vi fortsatt er det. Våre klær er jo laget for hele familien. Kundene våre er far et til hundre år.


Alle trenger jo funksjonelle plagg som fungerer i hverdagen, hver dag, uansett om det regner eller ikke. Klær med et tidløst, klassisk design som fungerer i lengden. Om du er ute etter en dress av riktig høy kvalitet som kan brukes i alle værforhol let ikke lenger enn til Didriksons ytterplagg og regntøy. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Didrikson vinterdress rosa

En vinterdress holder barnet ditt varmt og tørt når det lages snømann, er snøballkrig og det aker. En vanntett vinterdress betyr timer av lek og glede i snøen. Husk at vinterdressen bør puste ordentlig da barn ofte er i mye bevegelse ved lek og derfor svetter en del.


Ellos barnedress er vinterens testvinner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg