tirsdag 19. august 2014

Barnevogn skilt

Her vil du finne et stort og variert utvalg av smokker hvor. Baby Cubes er små plastbeger som man kan bruke til å lage. Vi lager de originale refleksskiltene for barnevogner,. Solid skiltplate med reflekterende bunn leveres ferdig hullet.


Kulelenke for enkel montering følger med. Hvis man setter et barnevognskilt på barnevognen, handler det både om å vise folk rundt hva barnet i vognen heter og at man vil sette et mer personlig preg på barnevognen.

I tillegg til at skiltet angir barnets navn, er det også vanlig å ha et lite symbol eller bilde på skiltet. Du kan også bruke dette vognskiltet som dørskilt eller på sykkelen din for eksempel. Barnevognskilt som bilskilt. Vi sender deg skiltet fraktfritt og du bestemmer selv utseende på skiltet ditt. Tøft barnevognskilt med bilskiltutseende som passer til jente og gutt!


Skiltet er produsert i solid aluminium. Bruksområde kan kan være alt fra barnevogn til trehjulsykkel og som dørskilt til barnerommet. Dette produktet sendes fraktfritt til oppgitt adresse som A-post.

Tøffe barnevognskilt til små prinser og prinsesser! Inneholder barnets navn og fødselsdato. Velg også om du ønsker barnets stjernetegn eller et hjerte på skiltet. Har også en type med bilskiltutseende.


Disse skiltene passer også fint som dørskilt inn til barnas rom. Størrelse: x cm. Grå skilt med blå og rosa tekst, kr. Amahel Forumet er livet Juli13-jentene. Flotte skilt til barna som kan brukes både som barnevognskilt og barneromskilt.


Mange fine design finner du hos oss! De seneste år er det blevet meget populært at pynte barnevognen med et såkaldt barnevognsskilt. En sådant skilt er udformet som en nummerplade til bilen, men hænges på barnevognen og laves med valgfri tekst.


Norges største utvalg av plastskilt, aluminiumskilt og mye mer. Designe veldig enkelt egne skilt etter eget ønske, rett på nettsiden og til lave priser. Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet.


Våre barnevognskilt lages på en solid 2mm alusandwichplate og har reflekterende overflate. Leveres med to hull og kulelenke for enkel innfesting på staget mellom framhjulene.

Husk at du også kan bruke barnevognskilt for eksempel på sykler, olabiler, akebrett, senger og vogger. Navnet på barnet skriver du inn i tekstboksen. Super service og rask levering. Aldri hatt noe problemer og handlet mye derifra. Lager alle skilt på mandager og sende de på tirsdag rett i postkassen din.


AnonymBruker skrev: Takk for innspill. Nå ble jeg glad for at jeg holdt kjeft, og kommer til å gjøre det i fremtiden også! Men er det lille ekstra blikket trakasserende, eller går det greit så lenge man ikke slenger kommentarer? Hun var en god kund.


Er dette ditt firma? Jeg er som Kari jeg. Du er en sterk person og takler ting bra, og det er fint! Støtt heller Kari der hun er og der hun trenger det.


La henne være den hun er, også skjønner hun mer etterhvert vettu, noen bruker lenger tid på å ta til seg li. Ja, hva synest dere om det?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg