fredag 15. august 2014

Bursdag 10 år

Bursdag 10 år

Det er stor forskjell på jenter og gutter, så det er avgjørende med en ”sikker” plan. Denne gruppen er enkle å begeistre, men krever et vanntett opplegg tilpasset areal og årstid. Bursdag for Tweens – -år. Akkurat når vi har lært oss rutinene rundt bursdagsfeiringer, flasketuten peker på, danseleken og festens høydepunkt for mange av gjestene, nemlig fiskeleken – skjer det!


Bursdag 10 år

I denne alderen kommer også forskjeller mer fram, på godt og vondt. Mens én -åring kommer i bursdagen med sløyfe og strutteskjørt, kommer klassevenninnen med tights og sminke. I alderen , 1 og år begynner ting å bli flaut, og barna vil bestemme selv. Her er tipsene til en vellykket barnebursdag for barn som er , 1 eller år.


Tips til barnebursdag for gutt år ? Jeg var i en bursdag der vi ridde på hester. Ser du etter gave til -åring, og trenger noen gode tips og forslag? Da har du kommet til riktig sted. Her har vi samlet flotte gavetips i alle prisklasser, som kan passe til både gutter og jenter. Nok eit lys skal blåsast ut, du blir snart ein vaksen gut, åra har gått i slik ein fart, og vi har vore med deg heilt frå start.


Kampen om tennisballen. Denne morsomme leken kan gjøres både utendørs og innendørs. Barna deles opp i to like store lag, og stiller opp på en rett rekke 2- meter ovenfor hverandre (alt etter hvor stor plass man har tilgjengelig). BURSDAG ER BEST: Det kan nok alle barn være enig i, men de voksne synes noen ganger det er vanskelig å finne gode aktiviteter til den store dagen. Foto: Istockphoto Vis mer.


Jubel og stas og stor ståhei, for dagens helt spesielle jubilant. Når du ser at alle dine venner bli eldre, må du kanskje innrømme at det er lenge siden du også ble år. Til deg fordi du er både tøff og grei. Vi har det du trenger til festen - Stort utvalg i bursdagsgaver også - Kjøp her!


Bursdag 10 år

Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Noen bursdager er mer vanlige en andre og noen ganske uvanlige. Finn din bursdag og se hvor mange som har bursdag samme dag som deg! Lillejenta år ~ Frost bursdag ~ Anna og Elsa bursdag.


Anna og Elsa er det store her i huset, og når lillejenta ble år insisterte hun på Frost bursdag. Det måtte være kake med bilde av Elsa og hun ville ha non stop. Skal dere ha Lynet McQueen og Cars som tema i bursdag så har vi kule gratis invitasjoner til dere her! Fyll de enkelt ut fra PC, og skriv de ut på printeren hjemme!


Dagen er din – kos deg! Invitasjonene måler ca. Datteren min fyller snart år , og alle jentene i klassen skal bli bedt. Jeg har møkka dårlig råd og lista her i Bærum er skyhøy. Noen som har tips til artige leker for litt større jenter?


Jeg ønsker også tips om hva de kan spise, for det er ganske mange innvandrere i klassen som ikke spiser pølser, kjøttet på pizzaen osv osv. Dette er en quiz for barn som passer de som er år eller år. Den omhandler ting som de fleste åringer vet om eller har lært på skolen. Det er naturligvis noen som tar alt dette lett, mens det er noen som finner disse spørsmålene mer utfordrende. Passer for: Fra cirka år.


Bursdag 10 år

Pakk inn en liten gave i mange lag med papir. Sett barna i en ring, og sett på musikk. Barna skal sende gaven rundt i ringen, og hver gang musikken stanser kan den som har gaven ta av ett lag papir.


Den som tar av siste laget får gaven. Trenger du et godt sitat?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg