torsdag 7. august 2014

Reise til dubai tips

Utforsk vårt brede utvalg. Finn og bestill de beste turene og aktivitetene til din reise. Gratis avbestilling betyr at du ikke trenger å stresse hvis planene dine endrer seg. Ha full kontroll på transporten!


Bestill Dubai-bykort! Din offisielle billettforhandler! Opplev fantastisk mat og uteliv! Billige reiser til Dubai. Drømmer du om å reise til et eksotisk sted – vi hjelper deg finne det beste reisemålet!


Våre dyktige reisekonsulenter hjelper deg med å realisere reisedrømmen din! Lyst å reise til Dubai ? En gjeng fra Ticket har nettopp kommet tilbake fra det spektakulære reisemålet. Her er deres beste tips ! Dubai har blitt litt av en hit som reisemål, denne fantastiske metropolen som ser ut til å kunne oppfylle alles drømmer. Vi i Apollo ble nysgjerrige og sendte en gjeng av våre ansatte for å oppleve Dubai på nært hold. De kom tilbake med litt kuriosa og mange gode grunner for å reise til Dubai.


Når du bestiller en reise til Dubai med Ving kan du velge mellom nærmere hotell på fem ulike reisemål, når som helst på året. Uansett når du velger å reise kan du være sikker på å få sol, og badetemperaturen går sjelden under grader selv om vinteren. Men Dubai handler ikke bare om å sole seg og bade. Tips 1: Palm Islands.


Palm Islands er uten tvil et annet av de mest fascinerende stedene å besøke i Dubai. Milliarder av kubikkmeter stein og sand hentet fra den persiske gulf danner nå en palmetre-formet øy omkranset av en halvmåne som i tillegg til å være estetisk pen, fungerer som en bølgebrytere utenfor kysten. Dubai kommer garantert til å ta deg med storm.


Reise til dubai tips

Du trenger ikke fly veldig langt for å få både bra klima og et eldorado for barna. Ikke et vondt ord om å leie hus og dra på Legoland i. Dubai er også en destinasjon som er stor på internasjonale konferanser, sportsbegivenheter og utstillinger. Dubai ligger ved kysten av Den persiske gulf og har lange, flotte strender.


Vi anbefaler at du besøker Dubai i perioden november til april, da temperaturen er lavest. Du skal være svært glad i varme for å reise til Dubai om sommeren. Barn er absolutt ingen hindring for å reise til Dubai. Det er vanlig med store barnefamilier i Dubai , og det er godt tilrettelagt for barn. For eksempel har alle større kjøpesentre mange aktiviteter for barn, det finnes mange lekeplasser, og det er barnemenyer på restaurantene.


Reise til dubai tips

Samtlige biler er utstyrt med barnesete. Disse taxiene er lett å få øye på ettersom bilen og sjåføren er kledd i rosa. Lei gjerne en rosa taxi en halv eller en hel dag dersom du vil ta med familie på litt sightseeing. Trafikken i Dubai er ganske heftig og det kan være vanskelig å spasere selv korte strekninger.


Nei, Dubai er ikke akkurat et billig reisemål, men som vanlig avhenger sluttsummen av hvilken standard du vil ha på reisen. Da familien vår valgte å reise til Dubai første gang var grunnen at vi lette etter et annet reisemål enn Kanariøyene. Se våre reiser til Dubai her.


Nordmenn på reise i De forente arabiske emirater bes være årvåkne, holde seg oppdatert om utviklingen via medier og unngå folkeansamlinger. Alle nordmenn oppfordres også til å legge inn og oppdatere informasjon om sin reise og opphold i De forente arabiske emirater på nettstedet (om reiseregistrering) nevnt nedenfor. Jeg og kjæresten min har veldig lyst til å reise til Dubai , og siden det er fint vær året rundt har vi ikke bestilt enda.


Vil gjerne høre tips til hotell og ting vi kan gjøre når vi er der. Må jeg dekke til håret, eller er det bare å ikke kle seg utfordrende? Hvordan er det med kjøp av alkohol? Flere av dere har etterlyst en liten Dubaiguide, så da tenkte jeg at jeg skulle dele mine tips med dere. Dubai er noe for seg selv, og ligger på en andre plass over mine favorittreisemål.


Maldivene, Dubai og Mexico er mine favoritter. Fly : Norwegian har direkte flyvninger, og turen er gjort på 6-timer. Dubai er et reisemål som blander moderne kultur med historie, eventyr med shopping og underholdning i verdensklasse. Få med deg en forestilling på Dubai -operaen, se byen fra toppen av Burj Khalifa og tilbring ettermiddagen langsetter Dubai Creek, hvor du kan jakte på gull, tekstiler og utforske kryddermarkedene. Dubai er et luksuriøst og varmt reisemål som mange velger å reise til i en uke på vinterstid.


Vi har valgt ut seks bra charterhotell for deg som vil ha det aller beste og mest luksuriøse på din solferie. Dubai har med sin raske byutvikling blitt et yndet reisemål, også for nordmenn. Det er likevel en del ting man som turist bør tenke på før man bestiller flybillettene.


Reise til dubai tips

Reise med barn til Dubai : Dubai er et Mekka for strand- og shoppingglade, og er heller ikke et dumt reisemål dersom man har småtroll med i kofferten. Det er dessuten et langt mer eksotisk alternativ enn den tradisjonelle turen til Kanariøyene. Det er mindre enn år siden Dubai ikke var annet enn en fiskerlandsby med noen tusen innbyggere.


Men så fant sjeik Rashid bin Saeed al-Maktoum ut at han ville bygge ut en havn i den lille landsbyen. Det var begynnelsen på Dubais reise mot å bli Midtøstens handels- og finanssentrum. Og byen sikter høyt. Jeg mener å ha sett at man ikke lenger trenger visum til Dubai. Dubai er blitt et populært reisemål, og får nå økt turtisttrafikk igjen, etter nedgang som fulgte terroraksjonene i USA.


Reise til dubai tips

Har du spørsmål om visum, bør du kontakte reisebyrået eller UD direkte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg