torsdag 7. august 2014

Utdrikningslag blogg

Utdrikningslag blogg

Borat-drakt, ølbriller og annet must til festen. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Bildene som er brukt i dette innlegget er fra mitt eget utdrikningslag.


Utdrikningslag blogg

Det er bare naturlig å bruke meg selv som eksempel og snakke til dere jenter som leser denne bloggen i denne sammenhengen. Skal du arrangere utdrikningslag ? Her har vi samlet med enn aktiviteter og forslag. Husk at det viktigste er å skape en god opplevelse! Har du fått det ærefulle oppdraget å arrangere utdrikningslag for en av dine nærmeste?


Vi er her for å hjelpe deg. Utdrikningslag er et begrep som beskriver en urgammel, hellig tradisjon i vestlig kultur og faller på forloverne til de to som skal gifte seg. Jeg fikk migrene igjen i går kvel men aura denne gangen også, så det var bare å ta seg paracet og krype til sengs allerede i 22-tiden. Det koseligste med hele Osloturen min var selvfølgelig at jeg skulle være med på drikke ut verdens beste jente. Den hemmeligheten kunne jeg ikke dele med dere før nå i frykt for at Sara skulle ta en tur innom bloggen.


Nå er vi altså i gang, og dagen så langt har vært helt fantastisk. Når jeg gikk og la meg i går så kjente jeg at kroppen ikke var helt som den skulle, og nå sitter jeg her med tett nese og en sår hals… Men siden jeg har sagt i to dager at innlegget om helgen skulle komme i dag, så bretter jeg opp armene og setter i gang, haha! All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen.


Egmont Publishing AS. Som mange nå har fått med seg så blir det bryllup på oss den Juni, ting begynner å falle på plass og jeg tror ting er under kontroll. Midt oppi dette kommer det berømte utdrikningslaget. Dette skjedde for min del forrige lørdag.


Jeg må bare få starte med å si hvor fantastiske venner jeg har. Vi jentene hadde dette på oss, mens brura hadde fru (etternavn) to be :D) Heisann! Har ikke fått oppdatert meg noe særlig, kun de nyeste innleggene ;o Siden jeg ikke fikk vært på i det hele tatt i går ^^ Jeg nemlig i utdrikningslag til svigerinna mi :D For min bror skal gifte seg nå den 4. Vi mener alle fortjener en flott feiring. For å hjelpe deg som forlover å planlegge det perfekte utdrikningslag tilbyr vi gratis huskeliste, budsjettmal, idébank med leker, tips og ideer til et flott utdrikningslag.


Tradisjonen med utdrikningslag. Før folk blir smidd i hymnens lenker er det en god gammel tradisjon at forloverne arrangerer utdrikningslag for bruden eller brudgommen! Før var det vanlig å ha utdrikningslaget dagen før bryllupet, men i dag er det vanligste å arrangere utdrikningslaget – uker før bryllupet. Her er noen tips til hva dere kan finne på i utdrikningslaget til bruden og brudgommen.


Utdrikningslag blogg

Ta kontakt for et utforpliktende tilbud. Klikk og sjekk våre populære utdrikninglagspakker her. Opplev et legendarisk utdrikningslag sammen med oss i Pissup! Kjør go-karts, spill paintball, tråkk rundt mens dere heller innpå med en ølsykkel og deretter kan dere dra på en vill runde og oppleve utelivet - alt dette kommer til å sørge for at den siste helgen som fri mann vil bli helt uforglemmelig! På lørdag var det duket for utdrikningslaget til Astrid.


Jeg har vært så stresset for at alt ikke skulle gå etter planen, men fy søren for en fin dag vi hadde. Utrolig nok var vi veldig heldige med været også. Gode utdrikningslag har spennende og inkluderende aktiviteter. Når en har et utdrikningslag der alle deltakerne fremdeles trekker på smilebåndet når de tenker tilbake på, så har du lykkes.


En god start for å komme dit er å velge aktiviteter som alle kan være med på, og at det blir en aktiv dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg