torsdag 7. august 2014

Slim i lungene

Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands! Slim i lungene kan også være et resultat av dårlig fordøyelse av enkelte mattyper. Det er derfor barn som spiser mat de ikke kan fordøye ofte sliter med slim i lungene.


Les også: Kurer infeksjoner i tarmene med naturlige remedier. Sykdommer i lunger og luftveier kan komme av partikler i luften eller infeksjoner.

Det finnes en rekke behandlinger som hjelper. En av de vanligste årsakene er lungebetennelse, men det kan også være forårsaket av allergisk bronkopulmonal aspergillose og AIDS-relatert lungeinfeksjoner. Blir du ikke kvitt slim i lungene på en god stund kan det føre til mange helseproblemer. Heldigvis finnes det effektive, naturlige måter å rense lungene på og få pusten til å fungere bedre.


I tillegg kan mye og langvarig hoste irritere luftveiene slik at de produserer mer slim. Derfor bør du bruke forskjellige pusteteknikker og støtteknikker for å få opp sekretet. Et eksempel på en pusteteknikk er å fylle lungene langsomt opp med luft, holde pusten en liten stun for så å slippe luften ut igjen.

Slim beskytter lungene , og samler seg derfor ofte i luftveiene når en infeksjon er til stede. Dette er tilfellet når du blir forkjølet eller får influensa, i tillegg til ulike allergier. Oppsamling av slim er et irriterende symptom som kan få deg til å føle deg svak og syk. Bronkiektasi forekommer hyppigst hos voksne menn.


Tilstanden er sjeldnere i dag enn tidligere på grunn av god behandling av infeksjoner i lunger og bronkier. Typiske symptomer er kronisk hoste og kronisk overproduksjon av slim , som ofte er gult på grunn av bakterieinfeksjon. Dine tarme er tæt knyttet til hvad der foregår i dine lunger , så du bør også have dem i tankerne, når det kommer til behandling af eventuelle lungeproblemer, især hvis du ønsker at behandle årsagen og forhindre det i at komme tilbage. Slim i lungerne kan også være resultatet af dårlig fordøjelse af visse fødevarer. Strålebehandlingen avhenger av om svulsten er begrenset innenfor et område.


Dersom sykdommen har spredt seg utenfor lungen gis først og fremst cellegift. Det er sjelden at operasjon er aktuelt ved denne type lungekreft da svulsten ofte har spredt seg utenfor lungene. Cellegift brukes for å drepe kreftceller. Problemet omkring rygning og hoste med slim er, at rygernes lunger har en nedsat evne til at rense sig selv. Kan jeg gøre noget for at løsne mit slim i lungerne?


Spørgsmål: Hej Netdoktor. Jeg har fået en virus som nu har stået på i dage og der er ingen tegn på bedring, tværtimod er det begyndt at synge i mit bryst og slimen kører op og ned i brystkassen.

Teknikker for å fjerne slim fra luftveiene. En PEP-fløyte gir positivt trykk i luftveier og lunger på utpust. Trykket gjør at de små luftveiene holdes åpne, slik at luftstrømmen lettere går gjennom.


Når luft kommer bak slimet som blokkerer, kan slimet forflytte seg og du kan lettere hoste det opp. Noen slim i lungene er normalt og nødvendig for en sunn brystet og holde smuss og andre uønskede partikler fra å komme inn i lungene. Men visse sykdommer, fra en mindre kaldt til mye mer alvorlig cystisk fibrose, kan føre til for mye slimproduksjon og foreta rydding lungene - og enda puster - vanskelig.


Blodig opphostet slim vil si blod eller blodtilblandet slim som hostes eller harkes opp fra de nedre luftveiene. Mulige årsaker kan være mange, fra forkjølelse og neseblødnin, til blodpropp i lunge og lungekreft. Lungen er et vanlig sted for spredning av kreft fra andre deler av kroppen.


I artikkelen Kretsløpssystemet kan man se at blodet fra nesten hele resten av kroppen går gjennom hjertet og til lungene , som da vil virke som et filter og fange opp vandrende kreftceller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg