fredag 8. august 2014

Malm kommode svart

Bli inspirert av enkle lagringsløsninger for gangen. Akkurat nå med opptil rabatt. Alltid lave priser og et stort utvalg! Oppbevaring til lave priser.


Gi rommet ekstra personlighet med en kommode. Er du på utkikk etter møbler med enkelt og stilrent design? Da kan MALM -serien være noe for deg. Serien er full av smarte ideer, som oppbevaring under senga og en kommode som også fungerer som nattbord. Møblene i MALM -serien kommer i flere farger.


Derfor følger det med et beslag for å feste kommoden i veggen. Overflaten i finer gjør at denne kommoden bare blir finere med årene. Skuffene som er enkle å åpne og lukke har uttrekksstopp.


Malm kommode svart

Med en kommode som passer stilen din, klærne dine og plassen du har, slipper du å rote rundt etter sokker på kalde morgener. Mål finner du på det ene bildet. Velg fra et bredt sortiment med svarte kommoder i ulike materialer og størrelser. Vi har kommoder i alt fra klassisk til moderne stil.


Med sin nøytrale nyanse tar en sort kommode seg utmerket godt ut i alle rom og miljøer. Derfor kan du med ro i sinnet kjøpe en svart kommode til hjemmet ditt. Finn din nye svarte kommode i høy kvalitet til en rimelig pris her. Svart er en klassisk og moderne farge. Stort utvalg av lekre svarte kommoder i forskjellige materialer og designs.


Bestill her og få levert på døren. Et praktisk møbel som gir ethvert rom et preg av eleganse og stil. Og for ikke glemme all den herlige oppbevaringsplassen den tilbyr!


En sort kommode med skuffer gir deg god plass til å gjemme unna det meste. Vi har et stort og variert utvalg av svarte kommoder slik at du kan finne din favoritt. Denne gamle kommoden fant jeg på bruktbutikken til den nette sum av kroner. Klart den skulle få bli med hjem! Maling er tryllemiddel for slike slitne møbler.


Kommoden ble ny med maling! Så lenge formen på møbelet er fin, er det mye som skal til for at ikke resultatet blir vellykket etter en god runde med Jotun Husvask og et par påfølgende strøk maling. Finn den perfekte oppbevaringsløsningen i vårt store utvalg kommoder. En kommode passer inn hvor som helst i hjemmet – på soverommet, på kjøkkenet, på badet og til og med i garasjen. En kommode er kort sagt en ideell løsning for ryddig og smart oppbevaring i hjemmet.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Fra kjedelig og utdatert – til personlig og lekker kommode ! Heldigvis er gjenbruk blitt en trend! Det er in å sette sitt eget preg på både klær og interiør, og vi handler brukte ting som aldri før i second hand butikker eller på loppemarked. Ny hvit malm kommode fra ikea, er uåpnet og trengte den ikke likevel ,, men orker ikke å returnere den, så selger den derfor billigere , er i holmlia område, så hvis du bor i nærheten- slipper man å reise helt opp til ikea og betale flere bommer, for å kjøpe og så hente fra lageret.


Men faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av en masse ting. Søk etter malm kommode på Kelkoo. Sammenlign tilbud på malm kommode fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Hent i butikk er tilgjengelig på et stort antall produkter, da denne servicen også omfatter vårt Kun Online sortiment. Butikken har ikke Kun Online produkter på lager, det må derfor forventes en leveringstid på 4-virkedager før varene er klar til henting i butikk. Derfor har vi på Chilli samlet et bredt utvalg av kommoder i forskjellige stiler, materialer og farger.


Hos oss finner du alt fra en vakker rokokko kommode i valnøtt eller en gustaviansk kommode i mørkebrunt tre, til en stilren og moderne kommode i hvit eller svart høyglans – for å nevne en brøkdel av de kommodene vi har i vårt sortiment.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg