fredag 8. august 2014

Gonore symptomer menn

Du kan handle trygt og enkelt på Vitusapotek. Vi har kunnskapen du trenger. Bestill fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Her kan du bestille klargjøring.


Gonore symptomer menn

Finn informasjon om din resept her! Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag!


Ubehandlet gonoré hos men n. Det er sjeldent at menn får komplikasjoner av gonoré, fordi de fleste har symptomer og oppsøker lege. Gonoré er en kjønnssykdom som smitter ved ubeskyttet sex. Sykdommen har blitt mer utbredt de siste årene, men som regel vil du ikke merke noen symptomer på gonoré. Derfor er det mange som blir smittet av sykdommen uten å være klar over det, noe som kan føre til betennelser og sterilitet. De fleste gonoréinfeksjoner gir symptomer 2-dager etter smitte, men noen har også infeksjonen uten å være klar over det.


Omtrent av kvinner og 1- av menn som får gonoré merker ingen symptomer. Vanlige symptomer hos kvinner er svie ved vannlating og økt utflod fra skjeden. Kan smitte fra svelg til penis ved oralsex, men smitte fra svelg til vulva eller ved kyssing er ikke rapportert. Kan også smitte fra fingre til øynene. De fleste som smittes med gonokokker, får symptomer i løpet av dager til få uker, men symptomene kan være milde og blir lett oversett.


Hva er symptomene på gonoré i menn ? Hvis prøvene må sendes med post, har dyrkning ingen hensikt. Ved NAT-prøve kan man stole på negativt prøveresultat tidligst uker etter smittekontakt. Avhengig av seksualpraksis tas prøven fra uretra (begge kjønn), cervix (kvinner), analkanalen (kvinner, menn som har sex med menn ) og fauces (oralsex). Omtrent halvparten av alle kvinner som får gonoré, har ingen symptomer. Menn får derimot vanligvis symptomer.


Symptomer og forløp. Både menn og kvinner får vanligvis urinveisinfeksjon som gir svie ved vannlating og utflod. Kvinner kan ha smerter i nedre mageregion, menn kan få ømme testikler. Forekomsten av gonoré har lenge vært sterkt fallende. Hos menn er det ca.


Hvis symptomene er kraftige kan det føles som om man tisser glasskår. Det kommer også utflod fra urinrøret. Kvinner er ofte uten plager ved gonoré, men kan ha vaginal utflod.


Gonore symptomer menn

Det er foreløpig ikke utviklet noen vaksine mot gonoré, og det eneste prevensjonsmiddelet som beskytter mot gonoré er kondom. Det er ikke selvsagt at man får tilbudet om å ta alle disse testene, men oppgir man å være en mann som har sex med menn skal man få et slikt tilbud. Eventuelt kan man be spesifikt om å få teste seg for gonoré i både hals, rumpe og penis. Sikrere sex, og da spesielt kondom, beskytter mot gonoré både ved oral og analsex.


Det oppstår svie ved vannlating og utflod fra urinrør, ofte rikelig (dryppert). Kjønnssykdommen er i kraftig fremvekst, særlig hos de unge. Derfor kan kvinnen få utflod fra skjeden, og mannen utflod fra urinrøret - en såkalt dryppert. Du har svie og smerter når du later vannet. Mange kvinner og noen menn har ingen symptomer , men de kan smitte andre.


Gonore symptomer menn

Menn har ofte kløe i urinrørsåpningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg