torsdag 14. august 2014

Liftgardin hytte

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Liftgardin hytte

Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former. Inneholder peisovn, kjøkkeninnredning, flislagte vegger og gulv i bad.


Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. I forrige uke leverte vi gardiner til hytte ved Mosetertoppen på Hafjell! I dag kom det bilder av resultatet!


Jeg blir så glad når kundene mine blir fornøyde og sender bilder av resultatet når gardinene er oppe! Ble det ikke lekkert? Liftgardiner er populære fordi de er funksjonelle og allsidig. Den mest “vanlig” type liftgardin er sydd i dekorstoff, har horizontale folder med spiler, og henges over vinduet, inni eller utenfor karmen. Hos oss finner du mange modeller og farger.


Ektorp trekk seter. Gardiner med 50mm rynkebånd stk. Her finner du flust av liftgardiner til hjemmet. Med nye gardiner kan du enkelt og raskt gjøre hjemmet ditt hyggelig og hjemmekoselig. Handle trygt på jotex.


Vegghyller fra IKEA. Gulvet er flislagt med varmekabler, praktisk på vinteren når våte klær med snø henges til tørk i gangen. Jeg trenger tips til nye gardiner på hytta. Fjellhytte, rustikk og enkel innredet.


Ikke innlagt strøm eller vann, altså ganske gammeldags. Har i dag rette gardiner som har lengde rett under vinduskarmen. Alle vinduene har møbler framfor seg slik at det er vanskelig å ha gardiner som går helt ned. Det gir oss energi. Det er et element i nesten alle interiørprosjekter som vi leverer.


Liftgardin hytte

Til hytte går det mye fra duse farger, pastellaktige farger, til klare og friske farger og jordfargene. Hun minner om at alt egentlig er lov. Det handler om å finne sin egen stil. Man må ikke nødvendigvis bevare stilen til bestemor og bestefar, ler hun.


Toso Norge AS er leverandør av et stort utvalg av gardinoppheng, liksom gardinstenger- og skinner, liftgardin -teknikker og rullegardiner. Alle produktene lages måltilpasset etter kundens spesielle behov, og selges gjennom forhandlere i hele Norge. Visor leverer rimelige liftgardiner av kvalitetsmaterialer. Stort utvalg tekstiler.


Liftgardin hytte

Oppgi vindusmål, velg ønsket tekstil og modell, og få en liftgardin skreddersydd etter eget ønske. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Velg blant sesongens gardiner og tilbehør i mengder av modeller, farger og mønster. Nicole er en liftgardin som kanskje passer hjemme hos deg hvis du har vinduer som ikke er helt standard mål, og gjerne litt smale.


En liftgardin med pene motiver blir da også et dekorativt element i vinduet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg