mandag 25. august 2014

Kule halloween kostymer

Vi har de kuleste kostymene. Halloweenkostymer og tilbehør på ett sted. Finn grøssende, skumle halloweenkostymer til best pris. Her finner du Temashops kuleste kostymer ! By på deg selv i et kostyme fra Temashop.


Du kan lage fine kostymer med ting du har i skapet.

Her får du seks billige og raske varianter som garantert vil skille seg ut og vekke oppsikt. Spre glede neste gang du kler deg ut og velg et av våre morsomme kostymer ! Tenk utenfor boksen og dukk opp som Tetriskloss, eller hvorfor ikke bacon? Jeg mener, alle liker jo bacon – du kommer til å bli kveldens høydepunkt! Våre kule karnevalskostymer er valget for deg som vil skille deg ut!


Morsomme klær slår jo alltid. Det er slutten av oktober, mørket senker seg sakte, men sikkert over vårt lille land og de mystiske vesenene vekkes til live. Vinduer og hager fylles med gresskar, spindelvev og skjeletter, og det er ikke uvanlig at man ser et spøkelse eller heks fly forbi.


Zombiene kravler opp av jorden og skjelettene våkner til live.

Det du ikke finner her, det finnes ikke. En flaggermus i flyturen er en vakker ting, spesielt når du vurderer at de egentlig ikke kan se hvor de skal. Mange mennesker kan ikke se skjønnheten i en flaggermus fordi de bare er redd for dem. Bat Kostyme inkluderer jumpsuit, hette har flaggermusens ikoniske ører. Norges største utvalg i kostymer og tilbehør.


Vil du være den som er skumlest utkledd på halloween , bør du kikke litt nøyere på våre halloweenkostymer. Der har vi over hundre stilige kostymer , og noen burde kanskje til og med vært forbudt for barn. Karnevalsklær - CoolStuff. Høy Kvalitet, Gode Priser og Gratis levering! La barnet ditt kle seg ut som sin favorittfilmkarakter, et skummelt spøkelse, zombie eller en vampyr.


Skal de yngste kle seg ut? Da har du kommet til riktig sted. Du finner flere kostymer her. Du trenger ikke å velge en hel kostyme.


Foruten kostymer , har vi alle mulige accessoirer som du kan trenge for å fullbyrde din rolle eller karakter. Med kostymer fra oss kommer du til å bli festens midtpunkt og kan kanskje til og med ta med deg en pris hjem for beste kostyme. Hva skulle man gjort uten tante Pluto? Herlige unger og fiiiiin tante!


Noen forslag til hva du kan gjøre med en gammel kjole2.

I tillegg ønsker barna å gå på en triks eller tur. TUSENVIS AV KOSTYMER OG PARTYTILBEHØR! Bla i varegruppe menyen under til venstre, eller benytt søkefeltet øverst og trykk ENTER!


Skriv inn stikkord f. Cowboy, Abba, Disco, tall, Pirat, Toga, Strømper, Hansker, Tenner og så videre og du vil få relevante treff på det du søker etter. SENT UTE TIL HALLOWEEN ? DA ER DU VELKOMMEN TIL EN AV VÅRE BUTIKKER I STEDET! Sjekk også ut vårt utvalg av øvrige kostymer og tilbehør som du finner under fanen KOSTYMER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg