mandag 18. august 2014

Mariusdress baby gratis oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Discover baby gratis. Linker til gratis vareprøver og gode tilbud. ALPAKKA SILKE inneholder baby alpakka og mulberry silke. Nydelig myk og eksklusiv kvalitet.


Spesielt velegnet til babyplagg og tilbehør. Plagget må vaskes separat. Alpakka til denne kvaliteten kommer fra Peru og Bolivia. Silke kommer fra Kina. MANDARIN PETIT inneholder 1 bomull.


Mykt og delikat bomullsgarn velegnet til baby , barn og voksne. Passer utmerket til interiørprodukter som håndkle, kluter og grytekluter. Råvaren til denne kvaliteten kommer fra India. Smart garnet gir i sin helhet en større og litt tykkere dress en den jeg strikker av baby ull.


Som dere ser har jeg strikket dressen med mønsterbord nederst på ben og armer samt lus hver omg opp til mønster rapporten starter øverst på dressen. Så søt mariusdress. Har du oppskrift på strikket mariusdress til baby ? Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland.


Baby Ull, Lerke, Lille Lerke. Olaug Kleppe, Kari Haugen, Anne-Kirsti Espenes, Dale Design. Vi har dypdykket i Dale Garns rikholdige arkiver hvor vi blant annet fant denne katalogen. Strikkeglede til folket!


Gjestal er stolte av å være en av Norges viktigste varemerker innen garn, design og trikotasje. Vår egenart er basert på seriøsitet, kvalitet og tillit i alle ledd. Ved å melde deg på samtykker du til våre vilkår. Dagens oppskrift : Mariuslue Hver dag legger vi ut tips om en strikkeoppskrift.


Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Det har for det meste gått i Nøstebarndress her i huset, men Mariusdress er noe jeg ikke har laget før, selv om det har stått på listen lenge. Noen oppskrifter fortjener å være gratis , for hvem trenger vel ikke en kjappstrikka lue og et par deilige tøfler? Jeg elsker ulldresser!


Mariusdress baby gratis oppskrift

Last ned og kos deg med å strikke disse - de er supre gaver og fine til både han og henne. Våre oppskrifter sendes per post. Vis som Grid Liste. Sidan eg syns den originale Mariusdressen ser ganske klumpete ut med påsydde ermer, iallefall når den skal under regnkle eller vinterdress, bestemte eg meg for å strikke den med rundfelling.


Og det fins det ikkje oppskrift på. Det er Sandnes Garn som eier håndstrikkerettighetene til Marius-mønsteret, og det er dermed bare de som kan selge oppskrifter på ulike plagg med marius-mønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg