fredag 31. mai 2019

Reisetrille med liggestilling

Ryggstøtten kan felles ned til full liggestilling med et enkelt etthåndsgrep. Chicco Liteway har en fast fremovervendt sittedel. Vil på det varmeste anbefale baby jogger city mini! Kan fås med både tre og fire hjul, har full liggestilling og en helt utrolig kalesj:))) I tillegg blir den veldig liten sammenslått.


En trille er så mangt.

De finnes triller i alle typer størrelser. Fra Crescent Compact som er en solid og robust trille med god liggestilling , til BabyZen YoYo som blir så liten at man knapt kan se den. Velg en trille etter ditt behov.


Er det en du kun skal bruke på reise , er kanskje ikke hjul og plass det du skal tenke på. Videre ønsker vi gjerne at den skal kunne være med på flyet i kabinen, men dette finnes vel ikke? Gutten er år og sover fortsatt lur per dag, så jeg ønsker gjerne en god liggevogn i tillegg (selv om dette vil være en reisetrille ). Babyjogger City Tour reisetrille.


Nå med liggestilling og fotbrett.

Vognen har sitte og hvilestilling, se. Tvilling reisetrille med separate seter, som kan justeres i flere posisjoner. Jeg skal på laaangferie om og trenger en reisetrille som kan tæs som håndbagasje på fly.


Hei dere med litt mer peiling enn meg Vi reiser på ferie sydover i oktober med bil og jeg vurderer sterkt å parkere vår gedigne simo duo hjemme til fordel for en mindre og luftigere reisetrille. Som sagt skal vi kjøre bil nedover og ser at det blir lite plass til annen bagasje om vi skal ha med s. Tiden er med andre ord inne for å gå til innkjøp av en trille! Trillevognene er utrolig nette og hendige barnevogner med lav vekt, og de er perfekte i trange bymiljøer og når dere skal ta kollektivtransport. I tillegg er trillene utrolig lette å ta med på reisen – en reisetrille klapper du bare sammen og slenger i bagasjerommet.


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Er det noen som vet om en billig reisetrille med liggestilling og kalesje som er liten nok sammenlagt til å ha som håndbagasje i fly? Trenger anbefaling om en god reisetrille som må ha liggestilling , fire hjul og som ikke er for tung og stor. Vi putter en reisetrille med full liggestilling i bagasjerommet på sykkelvogna, evt lar den samme reisetrilla stå sammenslått inne i hylla i garderoben. Oslo reisetrille er en praktisk og lett trille som enkelt kan legges sammen og tas med på reisen.


Reisetrille ja, det har vi jo! Ryggen er justerbar og gir en god hvileposisjon for barnet i tillegg til et regulerbart fotbrett som gir god støtte for slitne, små føtter. Justerbar ryggstøtte med liggestilling (posisjoner).


Trillen tar opp liten plass når den slås sammen.

Regulerbar kalesje (posisjoner) med. Utveksle erfaringer om utstyr og klær til baby. Like fin som reisetrille som ute i naturen. Den har et praktisk bærehåndtak, sammenleggbar myk frontbøyle og vatterte puter på selen og utfellbar solskjerm. Ryggstøtten justeres enkelt med en hånd og har flere posisjoner helt ned til liggestilling , noe som gjør at vognen kan brukes fra nyfødt.


Forslag til god reisetrille til baby på ca måneder,. Hun brukte den som sovevogn og hadde fint med plass (hun foretrakk faktisk å sove i denne i helgene). Riva er den reisetrillen vi har vært mest fornøyd med til store barn, og det er ingenting å utsette på kvaliteten.


En flott reisetrille man kan ha så lenge barnet har behov for vogn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg