torsdag 30. mai 2019

Redusere høyt blodtrykk

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Slik kan du redusere høyt blodtrykk selv. Man antar at minst en fjerdedel av befolkningen i de nordiske landene har høyt blodtrykk. Noen tar allerede medisiner, men for dem som ikke gjør det, finnes det også andre måter å redusere. Hva bør jeg spise for å redusere høyt blodtrykk ? Når du vet årsaken bak ditt høye blodtrykk , er neste skritt å redusere det.


Redusere høyt blodtrykk

Et balansert kosthold med et lavt saltinnhol sammen med fysisk trening og en mer avslappet livsstil, kan hjelpe deg å overvinne denne sykdommen. Som regel er det vanskelig å finne ut hvorfor så mange får høyt blodtrykk. Arv kan påvirke, men det har sannsynligvis ikke så mye å si, ifølge Kristensen. Dersom du har familiemedlemmer med høyt blodtrykk , vil jeg anbefale å gjøre de tiltakene du kan, for å redusere risikoen for å få det selv.


Du bør også få målt ditt blodtrykk. Ved å senke blodtrykket kan man redusere risikoen for Alzheimers med en femtedel,. I fjor endret amerikanske myndigheter definisjonen av høyt blodtrykk fra 140mmGH til 130mmGH. Heldigvis kan små endringer i retning av en sunnere livsstil være alt du trenger.


Redusere høyt blodtrykk

Inkluder matvarene vi har nevnt og daglig mosjon i din livsstil, og du vil se at det høye blodtrykket vil forsvinne raskt. Vedvarende tilstander som pustestopp, diabetes og høyt kolesterol kan være med på å øke blodtrykket enda mer. Hva kan du gjøre for å senke blodtrykket ? Du MÅ ikke ta medisiner (som gjerne kan ha uheldige bivirkninger) for å redusere problemene knyttet til blodtrykket ditt.


Ti tiltak for å redusere sykdomsbyrden og bedre folkehelsen sammenheng og ikke isolert. For eksempel er høyt blodtrykk , høy kroppsmasseindeks, høyt blodsukker og høyt kolesterol noe som kan påvirkes av både kosthold og fysisk inaktivitet. Tilsvarende kan en tenke seg for mobbing dersom det medfører depresjon og angst. De fleste som har høyt blodtrykk , føler seg ikke syke. Høyt blodtrykk rammer stadig flere, og medisiner mot høyt blodtrykk selges som aldri før.


Kvinner rammes oftest av høyt blodtrykk etter 65-årsalderen, mens menn rammes etter fylte år. Det kan være mange forskjellige årsaker til et høyt blodtrykk , og ofte kjenner vi ikke den direkte årsaken. Behandling av høyt blodtrykk er viktig for å redusere kardiovaskulære komplikasjoner som følger med tilstanden. Det er viktig å kjenne sine blodtrykksverdier, for du kjenner ikke selv når blodtrykket er for høyt.


Går du med for høyt blodtrykk i flere år, kan det gjøre stor skade. Man kan både forebygge utviklingen av høyt blodtrykk og bidra til å redusere et allerede høyt blodtrykk med smarte matvalg. Ved små matgrep i hverdagen kan du oppnå betydelig reduksjon i blodtrykk og risiko for både hjerte-karsykdom og slag, sier Nordstrand. Effekten kommer ifølge overlegen raskt. Har du høyt blodtrykk kan det være godt å vite at det er ganske mye du kan gjøre selv for å redusere det!


Redusere høyt blodtrykk

Både kostholdet ditt, hvor mye du beveger deg og livsstilen din generelt spiller en viktig rolle for blodtrykket. Punkt en når det gjelder kostholdet er å redusere inntaket ditt av salt. Planten Stevia viser seg å kunne være et effektivt middel for type 2-diabetes.


Forskere har gjort en rekke undersøkelser på rotter, som viser at urten kan redusere blodsukkeret med prosent. Denm reduserer også blodtrykket og fettstoffer i blodet. Dessuten er den helt uten bivirkninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg