onsdag 29. mai 2019

Pasientreiser reiseregningsskjema

Gå til pasientreiser. Foto: Pasientreiser HF, Max Emanuelson. Pasienter og ledsagere kan søke om å få dekket reiseutgiftene og se status og vedtak i egen sak på helsenorge. Pasientreiser har mottatt tilbakemeldinger på at reiseregningsskjemaet som kom i forbindelse med ny ordning, 1. Det ble derfor satt sammen en arbeidsgruppe som har samlet tilbakemeldinger fra brukere, Pasientreiser HF sitt brukerpanel og medarbeidere som jobber med pasientreiser.


Fullmakten sendes med søknaden, og blir liggende i saken som et bilag. Bruk mal for fullmakt når du søker med papirskjema per post. Reiseregningsskjema for pasientreiser. DEL – OM PASIENTEN.


Jeg reiste til en behandling som er fritatt fra å betale egenandel. Dokumentasjon kreves. Jeg vil søke om å få dekket utgifter for reiser under 10.


For mer informasjon se ”Veiledning til utfylling av reiseregningsskjema ”. For at søknader om dekning av pasientreiser skal kunne behandles digitalt, må du samtykke til at Pasientreiser kan behandle søknaden din helt eller delvis automatisk, og innhente nødvendige opplysninger og dokumentasjon for å behandle søknaden din. Informasjonen på helsenorge. Du kan når som helst trekke samtykket ditt.


Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. Reglar for pasientreiser. Reisa må vere lengre enn ti kilometer kvar veg, og koste meir enn ein billett til lokal minstetakst med offentleg transport.


Pasientreiser reiseregningsskjema

Du ordner i utgangspunktet reisen selv. Du legger ut for reisen og søker om refusjon av dine utgifter i etterkant ved å sende inn reiseregningsskjema og nødvendig dokumentasjon. Originaldokumenter og kvitteringer som legges ved reiseregningsskjemaet vil ikke bli returnert.


Pasientreiser - tt, spesialtransport, airport taxi, biltransport, drosjeholdeplass, pakkekjøring, drosjebestilling, skoleskyss, drosjesentral, taxibuss. DRIFTSFORUM - Pasientreiser - Hovedside. Vennligst logg inn eller registrer deg. Logg inn med brukernavn, passord og. All kontaktinformasjon finner du på denne nettsiden.


Ditt lokale pasientreisekontor. Ved spørsmål om utfylling av reiseregningsskjema , dekning av reiseutgifter eller bestilling av din pasientreise, kan du kontakte ditt lokale pasientreisekontor. Trygderett og erstatning: Slik får du dekket dine utgifter til pasientreiser Du har rett til å få dekket dine utgifter når hensikten med reisen er å motta en helsetjeneste, og reisen er nødvendig av medisinske eller behandlingsmessige grunner. Bruk av ambulansebåt til pasientreiser skal være rekvirert av lege og dekkes bare når billigere forsvarlig transport ikke kan skaffes. Dette gjelder ikke når pasientens situasjon krever øyeblikkelig hjelp.


Sånn leverer du reiseregninger, utgiftsrefusjon eller honorarer i app eller på nett. Hvis du trenger et lønnssystem med lønn og reiseregning i tillegg til faktura og regnskap er dette løsningen for deg. Tripletex’ funksjonelle lønnssystem sparer bedriften for kostnader og legger til rette for enkle og oversiktlige lønnsutbetalinger.


Info om reiseregningsskjema pdf. Resultater fra søkemotorer! Søk relatert til reiseregningsskjema pdf. Avdeling for pasientreiser har ansvar for sakshandsaming og økonomisk oppgjer for pasientreiser og gjennomføringa av reiser med rekvisisjon, til og frå offentleg godkjent behandling. Avdelinga skal sikre at pasientar får sine rettar til sjuketransport i samsvar med lov og forskrift.


Reisen må være lenger enn ti kilometer hver vei, og koste mer enn billett til lokal minstetakst med offentlig transport. Hovedendringer er: ikke dekning av reiser under km (før: km), behandler kan ikke lenger bidra med innsending, og det blir enklere elektronisk innsending.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg