onsdag 22. mai 2019

Dikt til bruden

Bryllupsdager, bryllupsbilder, bryllupsfest, bryllupsgratulasjoner, bryllupshilsen, bryllupsinvitasjoner, bryllup jubileum, bryllupskort, bryllupspynt, bryllupstips, bryllupsvers. Her har vi samlet flere forslag til dikt som kan passe til brudeparet. Dersom du heller ønsker å skrive en kort tekst til bryllupskortet, kan du finne dette på denne siden: Tekst til bryllupskortet. Dikt til brudeparet – av 27. Jeg har lyst til å avslutte talen med et dikt , som omhandler ekteskapet, kjærligheten etc.


Helst på norsk, men engelsk kan også fungere.

Jeg har lett på internett, men finner bare ordspråk og korte setninger. I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! Håper at leserne også kan bidra med fine bryllupsdikt – eller dikt som passer til bryllup, brudepar.


Jeg personlig synes det er fint å ha med et dikt i seremonien. Det finnes utrolig mange fine dikt å ta av som passer, kanskje til stedet bryllupet holdes, til brudeparet, eller måten feks de møttes på. Tale til bruden fra brudgom og forlover I denne kategorien har vi lagt inn fra forlover og brudgommen. Siste tale fra brudens far, søsken og venner har vi lagt under Til brudeparet da den ofte innholder også noen ord til brudgom.


For å lese mer om bryllupstaler til bruden kan du lese mer på vår informasjonsside for denne type taler.

Takksigelsesdiktet. Det er takksigelsesdag i dag, og jeg har for anledningen skrevet et lite takksigelsesdikt. Min tale til bruden 25. I dag er du endelig gift med verdens beste Kristian.


Tenk så heldig du er, og tenk så heldig Kristian er! Når det kom til stykket, måtte en mann gjøre noen innrømmelser overfor sin brud , særlig når det gjaldt bryllupet, for slike sentimentale ting spiller en stor rolle for kvinner. Når mor eller far holder en tale til bruden – så er denne talen samtidig en tale til begge. Gjestene er i festhumør, og det skal ofte ikke mye til før latteren runger. I en slik tale til bruden er det ofte vellykket å bruke litt selvironi.


Når det gjelder den seriøse biten, bør den være me men du skal huske på at. Blomsterfluen skrev: fordi jeg blir ertet på buss, og så er jeg redd for å sitte med andre. Bryllupsdagen dikt til bruden er ofte et minnesmerke, for å være spesiell for årene som kommer med den heldige bruden som mottar en dyptfølt følelser i vers.


Innlegg om tale til bruden skrevet av kirstipirsti. Og i det siste har jeg sett at veldig mange havner her inne etter å ha søkt på stikkord som forlover, tale, brud , tale til bruden , forlovertale, bryllupstale, og liknende. Jeg er ikke veldig opptatt av statistikk.


FERDIG LAGEDE TALER, bryllupstale, konfirmasjonstale, festtaler, takke for maten tale bryllup, brudens, brudgommens tale, herrenes tale, forlover tale, år, 60. Bruden og brudgommen kunne valgt hvem som helst, men de valgte deg til å ha en slik stor rolle for dagen. Ved å takke for dette i talen din, viser det paret og gjestene at du setter pris på dem.

Det viser også at du føler deg beæret fordi brudeparet setter sin lit til deg og mener du kan oppfylle alle kravene som stilles til en forlover. Brud og Brudgom, Deres skål! Gid den pil som traff så hvasst,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg