onsdag 22. mai 2019

Gulrotkake krem

Jeg har nettopp prøvd gulrotkake i langpanne og det gikk ikke særlig bra å ha formen midt i , den hevde seg så stor at toppen ble litt svart. Velkommen til krem -dott-no! Mitt navn er Elin Vatnar Nilsen.


Jeg er utdannet konditor og har drevet krem. På denne siden finner du basisoppskrifter, enkle dekoreringstips og masse gode oppskrifter på kaker, desserter, is og konfekt.

Trykk på stjernene for å gi din vurdering. En saftig gulrotkake med mørk sjokolade er enkel å lage og smaker deilig. Glasuren er laget av hvit sjokolade og kremost. Perfekt å ha med som en god overraskelse på neste foreldremøte eller dugnad i bakgården!


Gulrotkake 3gr hvetemel (dl) ts bakepulver ts natron 3g brunt sukker (eller ta det sukkeret du har) 2-ts kanel (liker du kanel tar du mer) egg 2. Pisk krem , og tilsett litt kanel og revet sitronskall. Gulrotkake er en klassiker på kakebordet og passer godt til alle anledninger. Her har du en enkel, stor og deilig gulrotkake dekket med masse nydelig ostekrem!

Har du ostekrem til overs kan du legge den i kjøleskapet å bruke den til for eksempel muffins. Oppskriften passer til. Saftig gulrotkake med massevis av deilig ostekrem er alltid populært. På denne kaken har jeg brukt en fluffy ostekrem med en frisk smak av lime som egner seg perfekt til å sprøytes som dekorative topper på kakestykker og cupcakes. Om du vil gi kaken litt ekstra tekstur kan du tilsette desiliter hakkede pekan- eller valnøtter og desiliter tørkede tranebær eller rosiner i kakerøra.


Gulrotkake i langpanne er ypperlig å ta med til skoleavslutninger, dugnader og festlige lag. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Foto: Franciska Munck-Johansen Helgen er her! Uken har hatt mange deilige soldager og våren er godt på vei! Hva passer vel bedre enn å feire med en skikkelig god og saftig gulrotkake med nydelig kremtopping?


Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash og spar opp til. Et stort utvalg av ansiktspleie, hårpleie, parfyme, dufter og mye mer til kvinner og menn. Gulrotkake har sjelden vært bedre enn den blir med denne oppskriften. Gode tilbud hos oss.


Glasur på gulrotkake er det aller beste med kaken. Kjendisbakeren bruker ikke melis i glasuren, men bruker italiensk marengs i glasuren til gulrotkaken!

Til slutt tilsetter du det myke smøret og pisker det til en luftig krem. Denne enkle gulrotkaken tror jeg at alle vil like. Kaken er etter min mening perfekt i både smak og konsistens.


En venninne og jeg satt en kveld og skar tynne skiver av denne kaken mens vi satt og skravlet. Plutselig var kaken borte. Del kaken vannrett i to like deler.


Spre halvparten av blandingen på bunnen. Sett lokket på igjen og spre resten på toppen. Her er oppskrift på en type brownies - en mørk drøm av en amerikansk sjokoladekake.


Akkurat passe søt, mye glasur og herlig myk og go og det beste av alt: den er utrolig enkel å lage. Brownies smaker helt fortreffelig med en kule god vaniljeis eller pisket krem ved siden av. Lag den gjerne i to små springformer og del hver kakebunn i to, så får man en fin og høy kake med tre lag krem ! Vart spurt om å laga ei kaka til juleavslutninga i kveld. Kva slag kake eg lagde kunne eg velja. Tenkte med ein gong på at eg ville laga ei gulrotkake.


Søkte på Kvasir og såg bloggen din. Fekk uuutruleg mykje skryt for kaka! Forstår eg godt, for den er jo berre knallgod! Gjorde som ein av dei andre lenger oppe og hadde litt sitron i kremen.


Denne oppskriften har jeg fått fra min gode kollega, Guro, som hadde bakt denne kaken da jeg kom på kontoret for å vise frem Mathias for første gang. Kaken var kjempego og heldigvis ville hun dele oppskriften med meg. Kremen er en god unnskyldning for å lage gulrotkake.


Lise Finckenhagen pynter med tynne gulrotstrimler, ristet kokos og valnøtter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg