torsdag 23. mai 2019

Rask og god dessert

Trenger du inspirasjon? Her får du middagstips fra oss. En god og enklere dessert. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt!

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Vær varsom-plakatens retningslinjer for god presseskikk. Du trenger ikke droppe desserten for å være sunn.


Med utgangspunkt i friske bær, frukt og spennende smaker kan du spise dessert hver dag! MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. En frisk og enkel dessert med smak av appelsin. Du kan lage den i god tid før middag, for den bør stå i kjøleskapet minst en time før servering. Crème brûlée er en imponerende god dessert med ekte vanilje og perfekt konsistens.


Når gjestene med skjeen bryter seg gjennom karamellokket og møter den myke kremkonsistensen under føler man seg utvilsomt som en god kokk.

Det er kanskje denne kontrasten mellom hardt lokk og mykt underlag som gir denne desserten det lille ekstra. Våre beste oppskrifter og tips til gode desserter. Smoothie med skje - Ellers kan man lage en god smoothie av frosne bær som dessert. Holder du tilbake på væsken blir konsistensen tykkere, og man kan spise smoothien med skje som en sorbet,.


Topp nachochips med is og dypp i sjokolade. Oppskriften finner du på matprat. Hundrevis av forskjellige restauranter.


Tradisjonen med å avslutte et måltid med noe søtt er noe som følges verden over. Har du lyst på en god kjøttgryte som ikke må. Dessert – oppskrifter.


Frossen mango i terninger med sprø topping er så rask å lage at du vil bli. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager. Publisert onsdag 10.


Bland den knuste digestivekjeksen godt sammen med smeltet smør,. Slik lager du rask og god dessert. Enkel, rask og veldig god.


Andreas Viestad er ganske slapp på lage dessert , men gjør det likevel - fordi han er glad i kona si. Rask sjokolademousse:.

Denne enkle og kjempegode desserten lager du raskt! Den smaker helt fantastisk, og du kan lage den ferdig i god tid i før servering. Du finner oppskriften på den, sammen med mange andre deilige desserter og kaker i den nye boken min Franciskas fristende kaker.


Klikk HER hvis du ønsker å bestille den. Vi prøver ut nye retter og omarbeider andre for å finne det rette forholdet slik at sunnhet står i fokus. Vi håper at du har glede av siden og finner en sunn dessert eller flere som du kan servere. Om ikke hver dag, så i hvert fall som en god avslutning på helgemåltidene og.


Gluten-, melke-, sukker-fritt er stort sett det meste på bloggen og er derfor spredt utover alle sidene, samt ett utvalg på egen side, osv. Smuldrepai er kanskje verdens enkleste dessert å lage, skriver Vatnar Nilsen på bloggen sin. Flaks for oss at den i tillegg er verdens beste dessert i tillegg.


Skal du lage en rask dessert i dag?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg