onsdag 29. mai 2019

Hjemmelaget julegave

Julegaver til han, hun, mamma, pappa og venner. Gode Priser og Rask Levering! Coolstuff har noe som passer. Søk på kjønn, alder og pris! Kjøp praktiske julegaver i år - Select.


Sko, klær, accessoirer, helse og nyttige ting til hus og hage, samt interiør og pynt.

Lag et hjemmelaget bilde, som passer til mottaker. Her setter bare fantasien grenser for hva du kan gjøre. Rammer fåes billig på ikea. Hjemmelaget sjokoladetrøffel med mørk sjokolade, konjakk og kakao. Trøflene er enkle å lage, men resultatet blir best hvis du lager dem over to dager.


Da rekker de å bli ordentlig kalde før du ruller dem til kuler. Gi bort hjemmelaget pålegg til sjokoladeelskeren. Dette nøttepålegget smaker fantastisk godt enten på brødskiven eller i gjærbakst, som dette sjokoladebrødet.


Oppbevart på lufttett glass er det holdbar to til tre uker på benken og i 2–måneder i kjøleskap.

Vi har laget den av planker vi fant i boden til pappa. Strikket ei lue til meg selv, men etter å ha brukt den noen ganger er den altfor stor. Denne skal jeg jammen prøve meg på! Så nå tror jeg at jeg gir den til min bestemor istedenfor, siden hun har litt større hode enn meg:) Og da trenger jeg jo ei ny!


De siste gangene jeg har kikket innom bloggstatistikken min, ser jeg at det for tiden er veldig mange treff på søkeordene julegaver og h. Mange synes det er vanskelig å finne på gode kreative julegaver til gode venninner. Her får du tips til hva du kan gi venninen din til jul. Våre tips til julegaver inkluderer som sagt en hel haug kule ting. Hvis du trenger mer inspirasjon kan også ta en titt på sidene våre for julegave til mamma, julegave til pappa, julegave til han, julegave til henne, julegave til guttekjæresten og julegave til jentekjæresten. Dette er ikke en oppskrift på veldig mye såpe, men for meg holdt det for denne gangen.


Jeg fant oppskriften på såpe her og halverte den, og så tilsatte jeg et par ekstra ingredienser. Begynte i det små når jeg var liten ved å legge ned pærer i sukkerlake, turte ikke den gangen å prøve sterilisering, da jeg ikke fant noen ordentlig forklaring på hvordan. Har du noe silkebånd for hånden, pakk inn deg selv. En julegave til mor er derfor en selvfølgelighet, og vi kan hjelpe deg med å finne en god julegave som får henne til å smelte. Enten du er på utkikk etter en julegave til en kresen mamma eller en mamma som setter pris på det meste, har vi noe som passer.


Sammen med hjemmelaget yoghurt så er dette en super start på dagen! Gjerne med blåbær til, som jeg kjøper frosne. Ble gitt bort som julegave til mange.

Det har vært alt fra dorullnisser til hjemmelaget vaniljesukker og brente mandler. Det finnes knapt grenser for hva du kan gi bort, ei heller når det er snakk om noe spisendes eller drikkendes, så lenge holdbarheten er riktig. Sil over i en fin dekanter til jul, eller heng på en hjemmelaget merkelapp og en sløyfe for å gi bort i julegave ! Tagged: spiselig julegave , hjemmelaget julegave , vodka med smak , hjemmelaget smaksatt vodka , hjemmelaget likør , hjemmelaget julelikør , oppskrift på hjemmelaget likør , julekrydderblanding , søtt , drikke , juledrikke , gløgg oppskrift , søte glutenfri oppskrifter. Eller kanskje en gave som får deg føle gleden av gi bort noe som er hjemmelaget til noen som fortjener det. I dag har jeg valgt å lage et enkelt og holdbart produkt som er fint å gi bort, nemlig prim.


Det fine med å lage noe som prim, er at man kan få brukt opp brunostrester, og få et luksuspålegg som resultat. Julegodt smaker enda bedre hjemmelaget. Etter at jeg fikk en oppskrift på dette av en venninne for ca år siden, har eggelikør også vært en tradisjon her i huset.


Mandler, melis og eggehvite er det eneste du trenger. Og husk at du også får kjøpt ferdig kransekakemasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg