fredag 24. mai 2019

Alkoholiker behandling

Alkoholiker behandling

Finn alkoholiker behandling nå på Kensaq. Sliter du med stort inntak av alkohol? Våre eksperter gir deg råd. Enhver alkoholikers drøm er å kunne drikke kontrollert, men det går ikke. På samme måte som du ikke kan sleike på en reke dersom du har skalldyrallergi, kan du ikke drikke litt som alkoholiker.


Eva og Ragnhild kom seg ut av alkoholismen, men de verken tør eller vil ta en eneste drink til. Men selv om det er under påtrykk fra familie, arbeidsgiver eller lege at en alkoholiker aksepterer behandling , så kan det komme noe godt utav det. Behandling kan hjelpe vedkommende med å bli motivert for å gjøre noe med sitt alkoholproblem. Det er næsten umuligt for en alkoholiker selv at træffe beslutningen om at gå i alkoholbehandling – og det rejser spørgsmålet, hvordan man motiverer en alkoholiker til at søge behandling. I de allerfleste tilfælde er det familie, børn eller arbejdsplads, der motiverer misbrugeren til at søge hjælp til sit alkoholproblem.


Alkoholbehandling betaler sig! Hvordan man bliver og forbliver ædru Med 150. Behandling alkoholproblemer, pillemisbruk, utbrenthet, rusmisbruk på Kildevangen. Individuell terapi.


Alkoholiker behandling

Privat, liten klinikk med full anonymitet. De kom til familier der ingen hadde denne lidelsen. Noen flere av disse ble alkoholikere enn det som er vanlig. Sjansen for at et barn av en alkoholiker selv skal bli det er likevel liten.


Det er fordi sjansen for å bli alkoholiker er liten i det hele tatt, selv om den øker litt på grunn av arv. Alfa, Norges ledende behandlingssenter innen misbruk- og avhengighetsbehandling, er kjent for å ha god medisinsk spesialistkompetanse, fagutdannede terapeuter med egenerfaring, høy behandlingsintensitet, fokus på trygghet og anonymitet, og ikke minst gode resultater. Slik behandling skal alltid gis i tillegg til medikamenter ved alvorlig og komplisert abstinens. Gennem vores behandling lærer du at forstå din lyst til at drikke alkohol og de bagvedliggende behov, og du får styrket din evne til at leve efter de værdier, der virkelig betyder noget for dig. En alkoholiker er ofte flink til å snakke for seg og spesielt flink til å bagatellisere alkoholens innvirkning på eget liv og ditt liv.


Alkoholiker behandling

Du vil aldri få en alkoholiker til å innrømme problemet, det er derfor vedkommende trenger å få behandling. Hit, men ikke lenger. Du må sette dine egne grenser. Hvem blir alkoholiker ? Noen har større risiko enn andre for å bli alkoholikere. På Trasoppklinikken møter Helene mennesker som får behandling for alkohol- og medikamentavhengighet.


Poliklinisk samtalegruppe for pasienter som har vært innlagt i klinikkens døgnavdeling eller som går til poliklinisk behandling. Gruppens deltagere har målsetting om totalavhold i minst ett år. Det er i seg selv en stor overvinnelse at du går i behandling for alkoholmisbruk. Det er viktig at du ikke mister motet hvis du får tilbakefall og begynner å drikke igjen, men i stedet fortsetter behandlingen.


For også tilbakefallene, og de tanker du har i forbindelse med dem, er noe du kan bygge videre på i den fortsatte behandlingen. Trasoppklinikken gir behandling for alkoholavhengighet, medikamentavhengighet, blandingsmisbrukere og deres familier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg