mandag 27. mai 2019

Rar mensen gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Kan man være gravid selv om man har mensen ? De fleste kvinner vil miste mensen helt dersom det har skjedd en befruktning. Hvis man er gravid kan man ikke få en skikkelig mens, men man kan få en mensenlignende blødning som virker som om at man har en vanlig mens.


Til kvelden, ja da ble mensen mer å mer vekke og e tenkte jaja sikkert fordi man drikker alkohol! Kommer hjem på natten og slapp faktisk å skifte eller bruke truseinnlegg fordi det var null mensen eller spotting da, å tok så på nattbind just in case for e tenkte som så at NÅ! Når jeg står opp neste dag da bare boooff ikke sant da.


Men tråden har fått meg til å håpe at jeg og er gravid , og det tenkte jeg at jeg ikke skulle gidde engang. I går fikk jeg mensen trodde jeg kunn en liten blødning og kjempe vondt i magen på kvelden noe som jeg aldri hatt før i løpet av natten ble smerten borte og i dag er det ikke noe blødning bare på papiret en sjelden gang. Jeg bruker å få mens smerter i ryggen noen dsger før tr å magesmerter samme dag som den tr kommer. Men jeg er faktisk 4-dager å har ikke no symptomer anna enn annerledes murring som kommer å går å det er vonst å ja klær som strammer over magen.


Jeg tror jeg er gravid. Noen som vil forklare sin? Fikk mens dager etter jeg egentlig skulle ha, dagen var det vanlig friskt blod. Vanligvis blør jeg en del de tre første dagene, og så mindre og mindre tilsammen til dager. Ingen synlig utflod.


Ei venninne av mora mi gikk jo uker gravid. Magen ble heller ikke noe større. Var i uke at hun fikk svangerskapsforgiftning og var skikkelig dårlig og ble lagt inn. Jeg skulle hatt mensen på mandag, men vet ikke om jeg har stabil syklus. Temper ikke og ingen tappetafsing heller men tenkte prøve el tester neste pp for å se om jeg faktisk har el.


For uker siden endte graviditeten min i MA. Så det er det jeg hadde forventet meg. Men nå har jeg hatt småblødninger i flere dager. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering.


Spes i begynnnelsen. Hvis hun har tatt de riktig, så er sjansen veldig liten for at hun er gravid. Mensen kan ofte bli litt rar pga p-pillene. Jeg har fått ganske ømme bryster, pluss at jeg har mensensmerter ca daglig, selv om jeg ikke har fått mensen enda, er også ganske sliten og går på do ganske ofte.


Tror du jeg er gravid ? Blodet har forandret farge denne mnd. Er det et tulleproblem som ikke er verdt å gå til legen med? Lurer på om fargen på mensen kan ha sammenheng med sopp eller er det vanlig å ha den fargen på mensen , evt om jeg kanskje ikke har hatt sopp men har en annen kjønnssykdom? Jeg har brukt p-piller i snart ett år (trinordiol 28) og for første gang prøvde jeg å hoppe over sukkerpillene og gå rett på neste brett, da jeg ville unngå å ha mensen i romjula da jeg skulle reise bort. På julaften glemte jeg igjen veska med pillene i og fikk derfor ikke tatt pillen før et halv.


SVAR: Hei jente år! En negativ graviditetstest er som regel riktig, så fremt den ikke er tatt for tidlig. Hvis du ikke får en normal mens, råder jeg deg til å ta en ny test en ukes tid etter den fø.


Det går an å få mensen selv om man er gravid. Hun mener likevel at mensen er et sikkert tegn på at man ikke er gravid. Hvis du får en normal menstruasjon til riktig ti så er du nok ikke gravid. Skal ikke mensen komme dager etter EL. Har jeg missforstått?


Jeg pleier å ha MYE smerter, og så kom det MASSE slim. Hadde påvist EL med test mandag 2. Og nå er den borte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg