onsdag 15. mai 2019

Finne min fastlege

Finne min fastlege

Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Personer som har flyttet innenfor Norge, og meldt flyttingen til folkeregisteret, kan få tilbake tidligere fastlege om de flytter tilbake til opprinnelig kommune innen tre år.


Når du selv gjør et fastlegebytte på helsenorge. Kvitteringen lagres i meldinger i Min helse. Lær mer om fastlege , bytte av fastlege , egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge.


Her kan du finne og bytte fastlege , og se hvem som er fastlegen din nå. Bytte fastlege - Min fastlege. Hvordan finner jeg ut hvem som er min fastlege ? Det er mest sannsynlig at den legen du var til behandling hos sist i din hjemkommune, er den legen du har blitt tildelt som fastlege.


Mange personer er svært sjeldent syke og har ikke vært hos legen på mange år. Det er faktisk en del som ikke vet hvem fastlegen dems er til tross for at fastlegeordningen nå har eksistert i ganske mange år. Hvilken fastlege som passer best for deg er i stor grad individuelt.


Noen ønsker seg en fastlege som er rask og effektiv, andre ønsker seg en som tar seg god ti er flink til å lytte og viser empati. Kontakt fastlegen via helsenorge. Hvis legen din tilbyr digitale tjenester via helsenorge. Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege , e-resepter og kjernejournal.


E-resept betyr elektronisk resept. Ved å logge deg på Min helse, kan du se dine og dine barns resepter. Anbefalte fastleger. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev.


Din neste fastlege finner du her. På Helsenorge kan du finne ut hvilken fastlege du har, se fastlegens adresse og telefonnummer, bytte fastlege , melde deg inn eller ut av ordningen, søke etter fastlege etter forskjellige kriterier, se hvor mange bytter som gjenstår og se hvem du har hatt som fastlege tidligere. I selvbetjeningsløsningen Min fastlege på Nav sine nettsider kan du finne mer informasjon om din fastlege. For å logge deg på løsningen må du oppgi fødselsnummer, navn og postnummer på den adressen som er registrert i Folkeregisteret. Du kan finne og bytte fastlege selv.


Finne min fastlege

Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per kalenderår. Fastlege og bytte av fastlege. Alle som ønsker det, skal kunne få en fast allmennlege å forholde seg til. De fleste som er bosatt i Norge har krav på fastlege. Finne og bytte fastlege.


På Min helse på helsenorge. Bestill legetime, avbestill legetime, resept-fornyelse og andre henvendelser. Legeforeningen tapte rettssaken om Legelisten. I januar gjorde Personvernnemnda et vedtak som fasto at helsepersonell ikke gis en generell reservasjonsrett mot å bli vurdert på Legelisten.


Finne min fastlege

Bakgrunnen var i hovedsak at pasientens rett til informasjon måtte tillegges større vekt enn legenes rett til å slippe å bli vurdert på siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg