mandag 27. mai 2019

Store lekematter

Dwingulerbutikken er Norges største forhandler av produkter fra Dwinguler, med størst utvalg av lekemattene. Lekematter er både fine som innredningsartikler og som underholdning for barna. Her på Jollyroom finner du et stort og variert utvalg av lekematter , i forskjellige materialer og massevis av lekre designs og farger. De fargerike lekemattene fra Byalex passer for eksempel perfekt til Ikea Stuva benk.


Ellers kan flere matter kombineres for å lage et større område for liv og lek.

Stort utvalg av lekematter av høy kvalitet. Alle lekemattene er ftalatfrie og er laget for å tåle høy bruksgrad. Lekemattene fra Airex og Dwinguler finnes i ulike størrelser, og både med og uten motiver. De er enkle å holde rene og trekker ikke til seg væsker og søl. Mattene er sklisikre og ligger derfor godt på gulvet.


ByAlex lekematter er perfekte for å leke, chille, lese og herje rundt sammen. Super for hele familien! Du kan bruke en for seg selv, eller du kan lage et fantastisk lekeområde ved å legge flere lekematter sammen.

Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. De aller fleste barn elsker musikk, farger og ulike former og teksturer. Aktivitetsleker, musikkleker, puttekasser, stableklosser, trekkeleker, spilledåser, uroer og vognleker er leker som bidrar til å stimulere barnets sanser og utviklingen av barnets motoriske ferdigheter. Leketepper, lekematter , babygym, aktivitetstepper, leketepper med oppbevaring, leketepper med musikk og lys, puslematter - vi har teppene og mattene til baby og barn som passer perfekt på barnerommet eller i stuen.


For de yngre barna er det viktig med myke tepper eller tepper og babygym med aktiviteter, musikk og lys. Myke byggesett, lekematter , puffer og andre leker til barnehagen kjøper du enkelt her i nettbutikken. Dwinguler lekematter anbefales av spesialist i barnefysioterapi Ute Imhof. Og på grunn av den gode kvaliteten og egnskapene, egner de seg like godt til bruk i hjemmet som i barnehager, på helsestasjoner og andre steder barn oppholder seg. Stor lekematte med alt en by skal inneholde.


Veldig kul elektrisk gravemaskin! Kommer i et flott og realistisk utseende. Det medfølger fjernkontroll, så du som forelder kan overstyre kjøringen til barnet. Du mottar en ordrebekreftelse på mail, hvor varenes normalpris vises. Du kan altså ikke se dine avtalepriser første gang du handler.


Vårt mål er å være Skandinavias ledende leverandør av kvalitets sports- og aktivitetsutstyr. Vi er spesialister på lekeplass og leverer innendørs og utendørs aktivitetsutstyr til privatpersoner, skoler, barnehager, idrettslag og bedrifter i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Finn tilbud på 1produkter fra Casall, Abilica, Manduka og mye mer. Bildene viser denne lekematten i en større størrelse enn S, desverre har den i størrelse S ikke plass til hele alfabetet og motivet. Lekematter fra Dwinguler er fri for giftige stoffer, uten ftalater og parabener. Godkjent av European Toy Safety Standard og tilsvarende CPSIA i USA. Nordens ledende nettbutikker for barnefamilien med alt til alle barn.


Lekematten kommer med Origami-hefte som viser hvordan forskjellige figurer kan lages i denne fantastiske aktiviteten. Du kan da sammen med barna når de blir litt større , bruke tid på å lage Origami sammen, prate om dyrene og øve på motorikken. Dwinguler Sweet lekematte, stor (130×190) – Helsesøsterbutikken helsesosterbutikken. Sror (fitness) lekematte til baby , grå. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg