mandag 6. mai 2019

Bursdagskaker til jenter

Her under finner du en oversikt over bursdagskaker som jeg har laget til Jenter. Klikk på linken over bildet for å komme videre til innlegget:) Blomsterkrans. Gled barnet ditt og alle de små og store gjestene med festlige bursdagskaker ! Peppa-gris kake til åring.


Søt Minions kake til 3-åring.

Bursdagskaker jente. En sjikkeli hestekake, alt i marsipan. En 18-års kake, ønske om. Sukkerbrødet ble delt i tre lag, og fylt med vaniljekrem, pisket krem og bringebærsylteteøy. Den er trukket i en porsjon MMF.


Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.

Ingen bursdag uten kake. Lag en saftig og smakfull sjokoladekake, kremkake, marsipankake eller cupcakes. Her finner du våre beste oppskrifter på bursdagskaker til barn og voksne.


Skap begeistring med en festlig bursdagskake bakt og dekorert spesielt for bursdagsbarnet. En kake med smak og design som skaper glede og begeistring. Designkaker lager kaken slik du ønsker den, festlig, original og med nydelig smak. Let ikke lengre, vi har det du trenger.


Trenger du gode ideer til enkle og morsomme bursdagskaker har du havnet på riktig sted. Med denne enkle oppskriften på sjokoladekake kan du lage fem ulike og dekorative bursdagskaker. Smelt smøret i en stor gryte. Ha i vannet og kakaoen, ta gryta bort fra komfyren, og rør til kakaoen er oppløst.


Bløtkaker, bursdagskaker , dåpskaker, bryllupskaker. Sjokoladekaker, oreokaker og glutenfrie fromasjkaker på nøttebunn. Mmm… Her er noe for enhver slikkemunn.


Vi lager din kake slik du vil ha den. Se eksempler på bursdagskaker og konfirmasjonskaker nederst på siden.

Hos oss finner du festlige kakeoppskrifter til barnebursdag. La deg inspirere av uimotståelig klassikere og kaker med ny vri. Hva er en festkake ? Den skal være et blikkfang på kakebordet, til ære for festen,de som feires og værtens gave til gjestene. Hei Mange har spurt om hvile leker vi hadde i bursdagen min, så her kommer et etterspurt innlegg. LEK NUMMER Det første vi gjorde var Pakkeleken.


Det er en lek for å bestemme rekkefølgen på gavene som skal åpnes. I dette innlegget viser jeg morsom mat og kaker du kan lage til barnebursdag! Fotballkake er perfekt å ha i barnebursdager for fotballinteresserte gutter eller jenter.


Morsomme, fargerike og gode bursdagskaker. Her er ideer til populære og smakfulle bursdagkaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg