torsdag 4. april 2019

Krem gulrotkake

Et stort utvalg av ansiktspleie, hårpleie, parfyme, dufter og mye mer til kvinner og menn. Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash og spar opp til. Gode tilbud hos oss.


Velkommen til krem -dott-no!

Mitt navn er Elin Vatnar Nilsen. Jeg er utdannet konditor og har drevet krem. På denne siden finner du basisoppskrifter, enkle dekoreringstips og masse gode oppskrifter på kaker, desserter, is og konfekt. Gulrotkake 3gr hvetemel (dl) ts bakepulver ts natron 3g brunt sukker (eller ta det sukkeret du har) 2-ts kanel (liker du kanel tar du mer) egg 2. Trykk på stjernene for å gi din vurdering.


Jeg har nettopp prøvd gulrotkake i langpanne og det gikk ikke særlig bra å ha formen midt i , den hevde seg så stor at toppen ble litt svart. En saftig gulrotkake med mørk sjokolade er enkel å lage og smaker deilig.

Glasuren er laget av hvit sjokolade og kremost. Perfekt å ha med som en god overraskelse på neste foreldremøte eller dugnad i bakgården! Det finnes mange forskjellige måter å lage gulrotkake på. Den du får oppskriften på her stekes i en avlang kakeform eller en springform og smøres som nevnt med en deilig ostekrem når kaken er nedkjølt.


Pisk krem , og tilsett litt kanel og revet sitronskall. Gulrotkake er en klassiker på kakebordet og passer godt til alle anledninger. Lag den gjerne i to små springformer og del hver kakebunn i to, så får man en fin og høy kake med tre lag krem! Foto: Franciska Munck-Johansen Helgen er her! Uken har hatt mange deilige soldager og våren er godt på vei!


Hva passer vel bedre enn å feire med en skikkelig god og saftig gulrotkake med nydelig kremtopping? Denne oppskriften har jeg fått fra min gode kollega, Guro, som hadde bakt denne kaken da jeg kom på kontoret for å vise frem Mathias for første gang. Kaken var kjempego og heldigvis ville hun dele oppskriften med meg. Jeg elsker gulrotkake , og denne gulrotkake er bare helt fantastisk I smak, Jeg har tilsatt litt sitronsaft og sitronskall I røre, for en frisk smak, men dette kan utelåtes. Kaken er dekket med en fantastisk fløyelsmyk bringebærkrem som bare smelter på tungen!


Saftig og myk gulrotkake som passer alle anledninger. Alle kaker leveres ferdig dekorert (dekorasjon kan avvile fra bilde).

Bestilte kaker hentes etter avtale utført i kassen. Til slutt tilsetter du det myke smøret og pisker det til en luftig krem. Gulrotkake i langpanne er ypperlig å ta med til skoleavslutninger, dugnader og festlige lag. Wenches nydelige ostekake med kremostglasur. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.


Vart spurt om å laga ei kaka til juleavslutninga i kveld. Kva slag kake eg lagde kunne eg velja. Tenkte med ein gong på at eg ville laga ei gulrotkake. Søkte på Kvasir og såg bloggen din.


Fekk uuutruleg mykje skryt for kaka! Forstår eg godt, for den er jo berre knallgod! Gjorde som ein av dei andre lenger oppe og hadde litt sitron i kremen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg