torsdag 4. april 2019

Mallorca med barn

Finn fantastiske tilbud på reiser. Beskyttet av reisegarantifondet. Restplasstilbud på pakkereiser. Alltid gode tilbud. Fantastiske tilbud på storbyferie. Din reise begynner her.


Mallorca med barn

Sammenlign priser og spar penger med TripAdvisor, verdens største reisenettsted. Se tilbud og anmeldelser fra ekte reisende. Bestill drømmeferien med Agoda. Du må være påpasselig med å smøre barna med solkrem og ha med nok drikkevann når dere er ute og går.


Temaparker, dyreparker og vannparker på Mallorca. Dette er alle barns paradis. Parken har åpent fra mai til september. Med små barn kan det være utfordrende å spise sen middag ute, og en bolig med eget kjøkken og god plass, gjør det mulig å kose seg på terrassen med et bedre måltid og et glass Cava, etter at ungene har lagt seg. Det er mange fordeler ved å leie egen bolig.


Mallorca med barn

Kombinert med leiebil kan dere gjøre hva dere vil, når dere vil. Du bor i leiligheter for opptil seks personer og det er mulig å legge til frokost eller all-inclusive. Her kan barna til og med lære seg å svømme i svømmeklubben som har svenske instruktører. Hit reiser du med Star Tour. Azul Playa, Cala d´Or.


Det finns många alternativ för både de yngre och lite äldre barnen att göra. Packa ihop strandväskan och utforska ett spännande zoo, kör gokart med de lite äldre barnen eller varför inte plaska och busa på ett av Mallorcas fyra vattenland. Vi har gjort jobben for deg, denne gangen på Mallorca. Mallorca var selve eventyret, noe nytt, urørt og eksotisk.


Mange varianter av golf er dessuten tilgjengelig for barn i tillegg til en rekke andre aktiviteter. Husk at Palma kan være svært varm om sommeren, og solen er sterk. Lekplatsen i Bellverskogen är ett perfekt ställe för att hänga med barnen. På 80- og 90-tallet fikk den spanske øya et noe frynsete rykte på grunn av alle partyturene til Magaluf og Palma, hvor fulle nordmenn og svensker satt skrålende på barene.


Här finns lekställningar för både yngre och äldre barn , vandringsleder och mycket skog och skugga för soliga dagar. Apollo Club Viva Alcudia Sun Village (Apollo) Pris uke for voksne og barn i sommer, fra kr. Vi har hotell med fin beliggenhet uansett om du reiser med barn , din partner, venner eller hele slekten.


Milelange strender og tapasbarer. Derfor kan det lønne seg å gjøre litt research og lytte til hva de som har vært der sier, for bildene forteller ikke alt. Siden har jeg vært der mange ganger, både på partur, golftur, med egen familie og barn samt i jobb sammenheng.


På Marineland kan barna hilse på sjøløver, delfiner, og andre spennende dyr. Eller, hva med et besøk til Mallorcas største badelan Aqualand El Arenal? På hestegården Rancho Grande kan barna bli med på ridetur. Sjarmerende Fornalutx.


Mallorca med barn

En pittoresk landsby med fascinerende landskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg