tirsdag 16. april 2019

Svenske gåter

Nedenfor finner du et stort utvalg svenskegåter. Vi har samlet de beste og morsomste svenske gåtene vi kan, og vil veldig gjerne lære flere. Klikk her for svenskevitser. Del gåtene dine ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned.


Hold musepekeren over svar for å lese svar på gåtene. Svenske vitser gjør narr av våre gode naber i øst.

I tillegg til svenskevitser så kommer det nok innslag om nordmenn, dansker, amerikanere og mange andre. Hva er vel ikke bedre enn å prøve seg på noen morsomme gåter eller fortelle noen gåter for barn? Prøv noen logiske gåter i dag. Lyst til å løse noen morsomme gåter ? Da har du kommet til rett plass.


Vi har masse morsomme gåter for barn og voksne. På utkikk etter enda flere? Alle gåtene har svar.

Da kan du gå til vår hovedkategori for gåter. Leter du etter morsomme gåter ? Trenger du en rebus eller noen morsomme gåter for barn? Her er det mange gåter for barn. En nordmann, en svenske og en danske, fikk alle tre års fengsel for grove forbrytelser. Men de fikk ønske hver om hva de ville ha med seg i fengslet.


Nordmannen ville ha med seg kona si, dansken ville ha nok øl for år, og svensken ville ha røyk nok for år. Har du flere morsomme gåter vi kan utvide samlingen me send dem gjerne inn! Svensken tenkte litt over det, før han tenkte at pengene kunne komme godt med. Nordmannen begynte å knuse flaske etter flaske på hodet til svensken til vill jubel i puben. Super pris, det finnes ikke bedre!


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Kjør selv ferie i hele Europa. Finn din ferie i Norge. Masse av opphold med høy rabatt.


Gjennom historien har derfor flere gåter , som ser ut til å være tradisjonelle problemer, blitt utformet. Vi gir deg Humoristen. Synes du det er morsomt å utfordre de små grå med vanskelige gåter ?

Da er denne siden noe for deg. Her har vi samlet mange vanskelige gåter som får garantert får deg til å tenke så det knaker. Hos familien Mørk har faren og sønnen Jørgen, bursdag på samme dag. Derfor feirer alltid familien en stor bursdagsfest. Men stort sett har vi ikke sett politiet miste kontroll over norske gater siden ungdom ramponerte Karl Johan natt til 1. Innvandrerne i ghettoene.


Alt kan skje, overalt. Ingen samfunn er vaksinert mot vold. Og så stor forskjell er det ikke på svensk og norsk ungdom, eller på norske og svenske bysamfunn. Men noen forskjeller finnes. Hvorfor kryper svenskene på butikkgulvet?


De leter etter lave priser. Midt på et bord midt i et firkantet rom er det et kakestykke og i hvert sitt hjørne av rommet sitter det et troll, en heks, et spøkelse og en smart svenske. Vitser i mange ulike kategorier. Gåter for de minste.


Flere tusen vitser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg