onsdag 3. april 2019

Nordby åpningstider påske 2019

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Ordinarie öppettider. Kristi Himmelfart og pinse gjelder vanlige åpningstider.


Kveldsåpent 1-Juli: 9-22.

Nordby Supermarket er en del av Nordby Shoppingcenter – et av Nordens største kjøpesentre med 1butikker. MaxiMat Nordby er en del av Nordby Shoppingcenter – et av Nordens største kjøpesentre med 1butikker. Akuttberedskap for barn og unge i alderen – år og deres familier.


For åpningstider utenom telefon, se lenger ned på siden. Alle dager fra kl 15. I helger samt i høytider er vi døgnbemannet. Er du på utkikk etter det perfekte stedet for å slappe av, med god mat og moro sammen med familien?


Velkommen til den offisielle siden til Nordbyen kjøpesenter. Se liste over butikkene, praktiske tips, åpningstider og praktisk informasjon om kjøpesenteret.

Her finner du åpningstider , priser og kontaktinformasjon. Du kan også lese om hvordan du går fram for å leie hallene til trening og arrangement. Hvilken uke er det? Guide til Åpningstider i Sverige i Påsken Åpningstider i påsken Tradisjonelt er det i påsken stor valfart av nordmenn over til Sverige for shopping og andre hyggelige opplevelser.


ALLE påskedager sjekk de ulike kjøpesentrene og deres hjemmesider. Pinsen faller på den 50. Vi har åpent 9-alle dager! Tilbudene gjelder t. Si gjerne fra i kommentarfeltet dersom Dere finner feil i oversikten. Her på Vinterbro Senter sin hjemmeside finner du oversikt over butikkene, tips og rå åpningstider , stilling ledig og praktisk informasjon om kjøpesenteret.


Svømmehall og treningssenter Onsdag 8. Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden. Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter. Ved å dele denne siden sier du deg enig i IKEAs vilkår og betingelser. Inter IKEA Services B. V er eieren av all intellektuell eiendom, f. Navnet pinse kommer av det greske ordet pentekoste, som betyr femtiende.


Ta en liten handletur, et besøk på et av byens museum eller en kaffe i solen.

Jens Nordahl i Vinmonopolet anbefaler dessuten å sjekke åpningstider på det enkelte vinmonopol på deres nettsider, eller i appen til Vinmonopolet. Handler du alkohol i Sverige i forbindelse med julen, lønner det seg å sjekke åpningstidene også der. Utesteder, restauranter og frisører, også de som ligger i kjøpesentre, har egne åpningstider. Påske og sol betyr ofte tid for den første utepilsen.


På Svinesund og Nordby har de aller fleste dagligvarebutikker åpent alle påskedagene. Ellers er det normale åpningstider i romjulen frem til nyttårsaften. Nordby kveldsåpent i juli med stengetid en time senere enn vanlig, det vil si at vanlige butikker stenger 21.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg