onsdag 10. april 2019

Bilferie med barn

NAF har bred kunnskap om hvordan det er å ferdes med bil i Europa. NAF-medlemmer har mange fordeler. Les mer om rabatt på leiebil her! Få rabatt på camping i Europa her!


Les om rabatten på Stena Line her!

Ta med bilen på cruise - den behageligste veien til Europa. Super bilferie med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Selv føler jeg at vi tilbringer veldig liten tid i bilen, selv om vi drar på bilferie. Ikke sover vi på campingplasser eller i telt, heller, som mange later til å tro.


Bilferie med små barn. Vår siste ferierute strakte seg over tre uker. Seks dager i Østerrike og én dag i Tyskland.

Men om man forbereder seg godt, kan turen ofte bli mye bedre enn man hadde tenkt. Vi har lang erfaring med barn i bil. Siden eldste på syv var liten ble hun med oss på lengre turer opp til familien i midtnorge. Ferie i Tyskland – perfekt for familier Tyskland gir deg de beste forutsetninger for å nyte en ferie sammen med familien. Spennende utfluktsmål som fritidsparker, ridderborger, museer og badelan rene naturopplevelser i nasjonalparkene og sportslige aktiviteter som sykling, svømming eller vandring begeistrer både små og store gjester.


Kjenner du reglene dit du reiser, kan du spare både ti stress og penger. Barn i forsetet må ha barnesete. Med over års erfaring med reiser i Italia stiller vi i In-Italia gladelig med tips og råd når du planlegger en bilferie til Italia. Vi elsker og kjenner det italienske landskapet godt og kan med kunnskapen vår hjelpe deg med å skreddersy en reiserute basert på dine behov og ønsker.


De beste tipsene for en bilferie med barn. Skal du kjøre bil i ferien, eller rett og slett på bilferie med barna? Da bør du lese disse tipsene om hvordan dere gjør sommerens bilturer både morsomme og sikre. Her har vi samlet tips til hva dere kan gjøre på veien, severdigheter og hvordan dere får den beste starten og avslutningen på ferien.


Peak District, England. Dette er selvfølgelig en liten utfordring for oss nordmenn i og med at du må kjøre på feil side av veien. Trøsten er at man ganske raskt blir vant til det.

Mesteparten av området er en stor nasjonalpark med noen utrolige gåturer, og for deg som lurer på hvordan det ser ut kan vi hinte om en serie fra barne-tv: Postman Pat. De fleste barn blir fort lei i bilen. Spesielt hvis du har små barn , er det lurt å avslutte mens leken er god. I stedet for å ha med to lange CD-er som barna rekker å bli lei av, kan du lage fire korte CD-er.


Og i stedet for å stille alle spørsmålene i quiz-en med en gang, kan du dele dem opp i bolker og ta noen om gangen. Ellers er det fantastiske forhold for kajakkturer, fjellvandring og turer i snø på truger når dere reiser i Norge. Det er alltid noe å finne på.


BILFERIE : Hvis du vil oppleve flere byer og steder som ikke ligger i tursitgryter kan bilferie være et godt alternativ. FERIE I DANMARK MED BARN : Danmark er ikke bare Legoland og tivoliet i København. Ta med lydbøker, eller legg dem inn på en telefon eller musikkspiller. DVD-spiller i baksetet er også en vinner, og kan gi timesvis med kjøring uten en lyd fra baksetet. Ha med spørrebøker – gjett på bilmerker og nasjonalitetsmerker.


Kjøretips og trafikkregler for USA Trafikkregler i USA varierer fra stat til stat. Men blir du stoppet av politiet gjelder det å være rolig. Mens skipet glir stødig mot kontinentet, har dere et vell av aktiviteter å ta dere til. Kanskje foretrekker mor og far et rolig spa-besøk, mens minstemann og tolvåringen finner jevnaldrende å leke med på henholdsvis Kids Corner og Teens Plaza. Noen tips og gode råd mtp destinasjon og opplevelse underveis?


Tenker Danmark, Tysklan Sverige, Polen eller noen land rundt der. Du får også rabatt på leiebil fra Avis. Vi tilbyr aktiviteter for de mest aktive og for dem som ønsker en mer avslappet ferie.


Ja vi ser jo ungene storkoser seg. Mye glede å lite krangling. Ungene får med seg mye gratis i forhold til språk, forskjellige kulturer og ikke minst: leke med barn de ikke kan kommunisere språklig med.


Hvert år finner dem gode venner å det uten å kunne prate sammen. Ofte ender det hele dessverre opp med slitne og kranglete barn som kjeder seg i baksetet. Men det skal faktisk ikke mer til enn et nettbrett eller en smarttelefon for å redde stemningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg