mandag 29. april 2019

Muffins uten melk

Melange uten melk og salt. Vann ts vaniljesukker ts bakepulver dl siktet hvetemel (2ss kakao, for sjokolademuffins) Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Ha i vann og smeltet melkefritt smør, rør forsiktig inn. Lettvinte muffins er små, SUPERGODE muffins , som er SUPERRASKE å lage.


Deigen skal bare røres sammen med en sleiv, og etter minutters steking er muffinsene klare!

Du kan tilsette smak etter ønske. Oppskriften gir stk. Disse muffinsene er helt uten egg, uten at det har noe å si for smaken. I denne oppskriften har vi tilsatt kakao, men det kan enkelt justeres etter hva dere liker best.


Friske blåbær, eple og kanel, eller vaniljeessens fungerer også veldig godt. Pynt muffinsene med en vanlig melisglasur eller en ostekrem hvis du vil gjøre det lille ekstra. Her finner du mine beste oppskrifter på glutenfrie muffins uten melk.

Scroll deg nedover siden og la deg selv bli inspirert. Disse smakfulle muffinsene er enkle å lage og passer utmerket til et stort glass melk. Valget falt på noen virkelig mørke, intense muffins som vi valgte å kalle skikkelige sjokolademuffins uten melk og smør. Du finner hverken smør eller melk som en ingrediens og hvis du overhodet ikke tåler meieriprodukter kan du sløyfe sjokoladen også.


De smaker greit og med litt pynt som vi la på blir det fint. Men de ble litt rare i fasongen, falt sammen på en måte. Dette er oppskrift på enkle lyse muffins som alltid blir saftige og gode. Av denne oppskriften blir det muffins.


Smelt smøret og bland det med melken. En muffins uten egg for de med eggallergi. Med porsjoner melk og meieriprodukter kan du bidra til å sikre.


Visste du at det finnes sjokolademelk helt uten tilsatt. Saftige glutenfrie muffins , enkel porsjon. Jeg koker den selv og kjører den i mikser for å få den klumpefri, men det er mulig å finne usøtet eplemos i helsekosten eller i helsekosthylla på supermarkedet. Muffins trenger slett ikke å.

Velkommen til mitt søte kakeparadis! Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Saftige, smakfulle og nydelige muffins uten tilsatt sukker og gluten, som også fint kan lages uten melk. Denne er kjempegrei, og uten egg.


Dersom du selv reagerer på melk og laktose, eller har venner med allergi, kan det være nyttig med noen oppskrifter på kake uten melk. I dag får man kjøpt mange erstatningsprodukter for kumelk, som gjør det lettere å tilby kake uten melke som alternativ til gjester som ikke tåler melk. Bland alt det tørre i en bolle og bland inn melken litt og litt til en tykk klumpfri røre.


Rør deretter inn det smeltede smøret, det må ikke være for varmt. Fordel røra på muffinsformer, bruk muffinsbrett. Dersom du ikke har muffinsbrett kan det lønne seg å ha litt mindre røre i formene og heller lage flere muffins.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg