fredag 19. april 2019

Utslett små røde prikker

Røde prikker på barn kan oppstå hvor som helst på kroppen og i ansiktet. Røde hunder: Et utslett med lyserøde prikker kommer til syne først bak ørene og i hodebunnen. Hånd- fot- og munnsyke kjennetegnes ved feber, dårlig matlyst, sår hals, og deretter vonde blemmer i munn og svelg, samt utslett på håndflatene og fotsålene. De opptrer som små , flate og røde prikker , som kan utvikle seg til blemmer eller forhøyede prikker. Dette er vanligere blant yngre barn, sier Ringnes.


Hva er utslett med kløe? Milier: Milier er små hudcyster, som særlig rammer barhuden, og er som regel synlig fra fødsel av. De ses som hvite små prikker under huden.


Portvinsflekk: En Portvinsflekk (Port wine stain) er et medfødt fødselsmerke. Det ses som en rød flekk i huden. Hvis du har fått mange røde prikker på huden i det siste, er det trolig Cherry Angiomer. Føflekkreft kan også opptre som små flekker i huden, sier Strandhagen. Hei, For omtrent dager siden fikk jeg utslett på begge føttene, utslettet arter seg som små røde prikker.


Jeg oppdaget utslettet etter en helgetur til Danmark. Det klødde ikke til å begynne med men klør litt nå. Ikke ømt, ikke hevelse. Utslettet har nå spredd seg til begge leggene.


Huden til nyfødte kan endre seg mye. De fleste forandringene som oppstår er ufarlige, plager ikke barnet og går over av seg selv. Ulike typer utslett. I løpet av tre-seks dager vil et utslett med små blemmer vise seg. Blemmene blir fylt med puss og kan etter hvert begynne å blø.


Utslett små røde prikker

Som regel blir regionen rundt brystkassen rammet, men noen får også utslett på halsen og i ansiktet. Soppinfeksjoner: Soppinfeksjoner kan minne om flere andre hudsykdommer. Petekkier er små røde utslett som egentlig er millimeterstore, punktformede blødninger.


De kan oppstå på grunn av visse typer medisiner eller sykdommer. De oppstår gjennom blødninger i de minste blodkarene i huden. Det minste blodkaret i hudens ytterste lag heter kapillærer. Etter hvert dannes små skorper.


Utslett små røde prikker

Ofte ses en blanding av både prikker , blemmer og skorper. Sykdommen er svært smittsom fra dager før utslettet oppstår til blemmene er tørket inn, ca. Kommer underlivet ditt i kontakt med et stoff det ikke liker, kan huden flamme opp med et rødt , kløende utslett , ofte også fulgt av små blemmer.


Gjør det enkelt, dropp produkter du mistenker at forårsaker utslettet og hold deg til parfymefrie såper når du vasker underlivet. Jeg har små røde prikker som svir og klør litt, når jeg tisser svir det. Elveblest er et utslett utlst av allergi, og det er svrt klende og flytter seg rundt. Vannkopper vises som rde flekker i ansiktet og p kroppen. Kalles p fagsprket papler Det er sm, rde prikker - nupper - som hever seg over hudens niv.


Sm, rde prikker som blir bleke ved trykk kan vre tegn p meslinger eller. Har fått et utslett på underarmene som klør som bare pokker. Mitt er samme farge som huden og ligner på masse små myggstikk. Noen som vet hva det kan skyldes?


Små , hvite prikker som inneholder litt talg, særlig på og rundt nesen, kan være milier. Uregelmessige hvite flekker omgitt av rødt og som klør kraftig kan være elveblest. Rødt , kløende utslett som vanligvis først opptrer på kinnene, på bøyesidene av armer og bein og bak ørene, kan være. Les mer om elveblest.


Jeg er plaget med røde prikker på kroppen som klør. Prikkene er bitte små og holder seg på èn plass til de er tørket inn (blir en liten skorpe på hvis jeg har klødd meg). Dukker stadig opp nye.


Begynte på brystet og skuldrene foran og bak. Nå er det også på armene, men lite på brystet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg