onsdag 10. april 2019

Gratis kondomer på nett

Nå kan du bestille fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Her kan du bestille gratis kondomer sendt hjem til deg i postkassen. Du betaler bare for en vanlig sms, og mottar kondomer ila.


Fyll inn navn, adresse og telefonnummer. Du bekrefter bestillingen ved å svare OK på sms’en du får når du sender inn skjema.

Kondomer er det eneste prevensjonsmidlet som beskytter både mot kjønnssykdommer og mot uønsket graviditet. Kjøp Kondomer Online. Rask gratis levering over 1kr (levering koster kr). Billige kondomer , de laveste prisene online.


Sikker betaling når du kjøper kondomer. Diskré og anonym innpakking. Antall gratis kondomer som ble delt ut økte fra 400. Alle bestillinger leveres alltid diskré.


Det er ikke noe på emballasjen som avslører innholdet, og det står ikke noe på pakken som har med kondomer å gjøre.

Vi bruker vanligvis PostNord til levering av bestillinger. Betalning Ved bestilling registreres tidspunkt og IP-adressen til datamaskinen. Vil veldig gjerne bestille gratis kondomer fra nett. Lurte på om man kunne bestille gratis kondomer med smak på nett. Hvor får jeg gratis kondomer og hvor får jeg tak i damer.


Har tenkt å bestille gratis kondomer på nett. Kondomeriet er norges ledende leverandør av sexleketøy. Jobber på kiwi, og en tenker ikke engang over at det er kondomer. Etter minutter på jobb er alt helt maskinelt og du tenker ikke over hva du selger så lenge det ikke er aldersgrense på det.


Uansett om du bare har med en pakke kondom tviler jeg sterkt på at personen i kassa i det hele tatt legger merke til det. Og folka rundt som ikke kjøper kondom kan du bare drite i. Er det noen nettsider hvor jeg kan bestille gratis kondomer uten glid? Kan jeg bestille kondomer på nett og hente pakken på butikken?


Gratis kondomer med smak og mønster? Seksuell helse – lokalt folkehelsearbeid. Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege, e-resepter og kjernejournal.


Bestill undervisningsmateriell kjønn og seksualitet. Tilbudet er ikke bare til ungdom eller utsatte grupper, men et gratis tilbud alle kan benytte seg av fra det offentlige. TILPASSET BEHOVENE: Helsedirektoratet understreker at forekomsten av klamydia blant ungdom og unge voksne er økende i alle europeiske land.

Vi tilbyr et stort sortiment av kondomer , glidemiddel, intimpleie og hjemmetester med rask og diskret hjemmelevering til hele verden. Hos oss kan du kjøpe skreddersydde kondomer og betal trygt med kort, faktura eller PayPal. For deg som bor i Norge, har du din forsendelse hjemme i postkassen innen noen få dager.


Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg