torsdag 4. april 2019

Søte guttenavn

Noen synes at navn som Julian, Emilian, Leander er søte. Jeg synes de blir for myke og femi. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Leter du etter et kult hundenavn til hann-hunden?


Da har du kommet til riktig sted. Her finner du en alfabetisk liste med mange kule og fine hundenavn til hann-hunden. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Sv: Korte fine guttenavn. Trym tenkte jeg på også, men sønnen til ei venninne heter det.


Kjendisene sine valg av hundenavn kan være en en fin måte å få inspirasjon til et morsomt og kult navn til din nye hund. Jo, kjendiser vet jo som regel hva som er kult og trendy. En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer.


Finn ut hvor populært navnet på hunden din er. Vi trenger din hjelp til å legge inn navn. Har du ett eller flere navneforslag kan du selv legge til disse. Dette er en liste over populære navn.


Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste! Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Det søte liv har 300.


Vi kjenner alle til historiene om Odin, den aller mektigste blant de gamle, norrøne gudene. Likevel er det ikke sikkert det er ham de har hatt i tankene, alle de foreldrene som har gitt guttene sine navnet Odin de siste årene. Navn på ulike planter, krydderurter e. Et knippe navn blir brukt for å lage en rekke variasjoner.


For gutta er navnene Lucas, Alexander og Leander brukt i en rekke kombinasjoner, og Sofie, Emilie og Marie er gjengangere i jentenavnene. Den søte duften av dette navnet er spredt over hele den sørlige og nær østlige verden. Den er oppført på listen over trygdeordninger i en rekke variasjoner.


Men marokkanere foretrekker å bruke denne stavemåten. Zara: Betydning prinsesse, dette navnet fikk et snev av royalty da prinsesse Anna skjenket det på datteren hennes. Venter en liten gutt i desember og er sånn smått begynt å tenke på navn.


Jeg ønsker ett spesielt navn, noe som få har men allikevel noe som klinger:) Har ei lita Linnéa fra før av og det er jo greit om det står i stil til dette. Kjente guttenavn med fransk tvist. Sebastian er et populært navn både i Norge og USA. Den franske varianten Bastien er kortere og enklere. Jules er kanskje den nye formen for julian som er et navn som allerede er mye i bruk i Norge.


Bli med i samtalen. Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.


VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg