onsdag 3. april 2019

Volvat tidlig ultralyd

Har du henvisning kan du bestille time hos oss. Du velger selv hvor du ønsker å undersøkes. Undersøkelsen utføres til ordinær egenandel på kr 2eller frikort. Høy faglig kompetanse og personlig service.


Bestill time i dag. Våre allmennleger vil kunne henvise deg videre til riktig spesialist ved behov.

Ultralyd av gravide i tidlig svangerskap. Merk at andre medisinsk begrunnede undersøkelser gjøres i separat konsultasjon. Du vil se Volvat Medisinske Senter ligge på venstre side av veien.


Linje til Frognerseteren (T-bane). Gå av på Frøen stasjon (stasjonen etter Majorstuen). Gå over broen, ta til høyre inn en gangvei, ta til venstre på den store veien.


Du får Volvat på din høyre side etter ca. Hvorfor er undersøkelse av halspulsåren viktig? I alt er ca av slagtilfellene forårsaket av blodpropp.

Ca av slagtilfeller forårsakes av forkalkninger i åreveggen i halspulsårene. Ved ultralydundersøkelser sendes høyfrekvente lydbølger inn i kroppen. Dersom man ønsker ultralyd hos gynekolog ved Volvat Hamar og Volvat Lillehammer etter uke av svangerskapet, må man bestille dobbelttime. Vi tilbyr også en avansert ultralydundersøkelse i 3 med noen av de mest sofistikerte ultralydapparatene som finnes på. Vi kan tidlig i svangerskapet benytte ultralyd for å bekrefte graviditet.


Vi har kort venteti og er lett tilgjengelige. Klikk deg inn for å se våre priser og behandlinger. Majorstuaklinikken har gynekolog og ultralyd spesialister sentralt i Oslo. Vi utfører vanlige rutineundersøkelser og ultralyd svangerskap, men foretar også utredning og behandling av mer omfattende problemstillinger. En del gynekologer ønsker imidlertid ikke å uttale seg om dette på tidlig ultralyd på grunn av stor feilmargin.


Det mest omstridte ved tidlig ultralyd , har vært at den kan gi indikasjon på Downs syndrom. Mange, deriblant organisasjonen Menneskever mener derfor at tidlig ultralyd kan føre til at vi får et sorteringssamfunn. For paret som venter sitt andre barn i mai var det en god opplevelse på ultralyd hos Volvat. Det var veldig beroligende å kunne se at hjertet slår, og at babyen beveger seg, forteller den vordende mammaen, mens pappa Hermann nikker. Det er veldig viktig for meg med den tryggheten Volvat kan gi meg nå så tidlig i svangerskapet.


Hvem skal ha tidlig ultralyd , hvilken uke og hvor mye betaler dere? Har også mistet ganger de siste mnd så vil være sikker på at det er liv denne gangen. Vi gjør oppmerksom på at Volvat ikke utfører organspesifikke ultralydkontroller tilsvarende ukers ultralydkontroll ved offentlig sykehus.


Hos oss utføres ultralydveiledet vekstkontroll og generell ultralydundersøkelse for øvrig.

Vi synes det er litt lenge å vente med ultralyd til mellom u. Vi har hørt at det er veldig fint å ta en ultralyd tidlig fordi da kan man få med hele fosteret på ultralydbilde. Fordi nakkeoppklaring vil bli observert i svangerskapsuke - 1 vil tidlig ultralyd avdekke flere fostre med risiko for kromosomavvik. Blant blodårene som undersøkes under helsesjekken er halspulsårer, hovedpulsåren i magen (aorta) og lyskearteriene som forsyner bena.


Legen måler sirkulasjonen i blodårene og avdekker eventuelle åreforkalkninger og kolesterolavleiringer (plakk).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg