tirsdag 23. april 2019

Diare gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Du har kanskje hatt diaré tidligere, men denne gangen er det annerledes.


Du er gravid , og tarmen spiller ikke på lag.

Er det grunn til bekymring? I utgangspunktet er det ikke farlig å ha diaré når man er gravid. Jeg har slitt med løs mage i mange mange år pga nervøs tarm.


Når en er gravid kan jeg ikke ta de tablettene jeg vanligvis gjør men det som jeg gjør er at jeg tar en spiseskje med potetmel og blander det med ca 2-dl med vann å drikker det. Hvor vanlig er det å få treg mage når man er gravid ? Treg mage og forstoppelse er en vanlig plage i graviditeten, svært mange gravide opplever dette. Mellom til prosent av alle gravide opplever forstoppelse.


Dette er høyere enn forekomsten hos ikke- gravide kvinner på samme alder som til sammenligning er.

Forstoppelse og treg mage er en vanlig plage hos gravide. Dersom forebyggende tiltak ikke er nok, finnes det legemidler mot forstoppelse gravide kan bruke. Vet ikke om det er vanlig, men hadde diare periodevis i flere uker i forrige sv. Mistet uke 1 da gav det seg. Nå er jeg gravid uke 10.


Har hatt mye diare inntil det gav seg for 1-uker siden. Kan få tak nå også, men sjeldnere. Mange forveksler også tegn på at det faktisk er menstruasjonen som kommer og ikke at man er gravid. Vanlige beymringer i svangerskapet. Fastlege Kari Løvendahl Mogstad erfarer at gravide kan ha et nærmest uendelig behov for informasjon.


Det vil skape trygghet. Mikrobene kan komme fra infisert vann, mat eller via en annen person med diaré. Gravid for andre gang3. Diaré Hva er diaré? Fra uke - uke hadde jeg diare.


Helt normalt og så lenge man spiser og drikker så skal det går helt bra. Kronisk diare kan også skyldes mat eller drikke kroppen din ikke tåler, eller tåler dårlig.

Personer som er laktoseintolerante får ofte ubehagelige symptomer dersom de drikker mye melk eller spiser melkeprodukter med mye laktose, forklarer biolog Åsmund Husabø Eikenes. Hos gravide forskyves abdominalorganene, og smertelokalisasjonen kan være atypisk, se magesmerter i svangerskapet. Den største faren ved diaré er væsketap og uttørring siden tarmen ikke klarer å suge opp vann og salter som kroppen trenger. Ved matforgiftning får man ofte magesmerter og oppkast i tillegg til diaré. Akutt oppstått kvalme og oppkast kan skyldes en infeksjon i mage-tarm-kanalen.


Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt. Dette går som regel raskt over, men har man mistet mye væske og er medtatt bør man kontakte lege. Ikke sjelden er kvalme første tegn på at man har blitt gravid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg