mandag 6. mars 2017

Utflukter rhodos

Utflukter rhodos

Sol og bad på dagen, fart og moro om kvelden. Book fly og hotell med Apollo her! Bestill din reise i dag. Oversikt over alle turer til Kreta. Syden og andre varme strøk.


Utflukter rhodos

Få mest ferie for pengene. Vil du være sikker på å få plass på akkurat den utflukten du ønsker, så kan du bestille her og nå. Det kan være spennende naturopplevelser, eller utflukter der du får oppleve landets kultur og severdigheter. Men også båtutflukter, shoppingturer og kveldsarrangement med lokale matretter. Uansett hva du velger vil du få ferieminner som varer lenger enn brunfargen.


Her kan du tilbringe dagene ved stranden, gå på shopping eller slå deg ned i den livlige Mandrakihavna og se på båtene som legger til. Historie og nåtid i skjønn forening. På denne utflukten forenes øyas mest kjente og besøkte utflukter. Ladiko er det perfekte stedet for å lære mer om klatring og hvordan man bestiger et fjell. Hvis du er litt eventyrlysten og liker å være ute i naturen er denne utflukten mitt i blinken for deg.


Utflukter rhodos

Etter at du har blitt kjørt til Ladiko, får du låne alt nødvendig utstyr. Det finnes flere mer eller mindre ukjente områder som det nærmest er umulig å nå, om du ikke kjører av veien og rett ut i naturen, da. Spenn sikkerhetsbeltet og forbered deg på en humpete tur! Her finner du lekre hoteller, gode restauranter, bra shopping, surfing og kule beach-barer. Den er to kilometer, langgrunn og består av fin, hvit sand.


Enkleste måten å komme seg rundt på egen hånd om man ikke vil følge med på arrangerte utflukter er å leie en bil. Vakre strender og unike minnesmerker. Kjapt og lekende lett å booke med. Hele den østre siden er spekket med flotte strender. Veiene er bra slik at det er enkelt å ta seg fram mellom byene og stoppe underveis for en dukkert.


Her er noen tips om utflukter du ikke får gå glipp av. Båtturen var skuffende (Lindos by boat) da det var en stor båt med bare sitteplasser, og ingen muligheter for å ligge i sola. Det tok ca timer en vei. Så veldig kjedelig å sitte rett opp og ned i så lang tid.


Under osmansk styre gjorde jødene generelt bra, men diskriminering og forfølgelser oppsto fra tid til annen. Her finnes mange strender med krystallklart vann, spennende kultur og historie, bra shopping og et stort utvalg av restauranter, cafeer, barer og diskotek – her finnes virkelig noe for alle! Vi endte dog opp med Magaluf og Sunny Beach (i den rekkefølgen), mest pga. Det er karakterisert av en høy tetthet av hotellfasiliteter, laget for at beboere skal forbli i boenheten.


Utflukter rhodos

Gresk salat – oppskrift. Rhodos er fantastisk og har mye å tilby. Nå blir hotellene dyrere i Hellas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg