mandag 20. mars 2017

Dyreparken åpningstider

Bekreftelsen kommer med en gang. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Vær den første til å få gøyale nyheter, gode tilbud og informasjon om spennende aktiviteter fra Norges største familieattraksjon rett i mailboksen!

Opplev dyreparken i skogen. Besøk revene Johnny, Frankie, Fluff og Tuli. Bli med å hils på og mat våre nydelig rever!


Nå kan du glede hele familien med en Bjørnepakke til deilige dager i parken! Den består av overnatting på Thon Hotel Bjørneparken for to voksne og to barn med billetter til parken. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider , nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn.


Det selges enkeltbilletter til hver av parkene.

Kombibilletter og kombiårskort gir adgang til begge parkene. Det er Rogalands eneste dyrepark med eksotiske dyr. Den har rundt arter av pattedyr, fugler og reptiler i et stadig økende antall. Se video fra Julius sin årsfeiring. Han fikk først navnet Juliane, fordi man trodde det var en jente, men navnet ble raskt endret til Julius.


Parken har utviklet seg til å bli den nest mest besøkte turistattraksjonen i Norge etter Holmenkollen. Følg oss i sosiale medier. Det er aldri lett å skilles fra det kjæreste man har.


Da er det kanskje en trøst at Kongen på Havet har et eget smokkarium. Foldvik Familiepark opererer med lavsesong og høysesong. Program og åpningstider. Unn dere en helg på fjellet. Vinteren har kommet til fjells.


Her er det dyr i full vinterpels og mange dyrebare opplevelser. Vi har ulike dyreslag som går fritt på området eller i en innhegning hvor du kan gå inn.

Vi ønsker at mennesker i alle aldre skal få oppleve husdyrene våre på nært hold og lære om dem. Her finner du alt du trenger å vite før, under og etter besøket i Kongeparken. Symfoniorkesteret, med et mannskap på og en dirigent som kaptein, gleder seg stort. Bestill online billetter tidlig! Da sparer du penger i tillegg til at kommer du raskere gjennom inngangsporten.


Sjekk hjemmesiden til de ulike parkene for å få vite mer om åpningstider og sesonger. Besøk vårt unike hotell! Morsomt for barn og flott for konferanser. Hotellet ligger rett ved.


Parken er åpen hver dag hele uken, men aktivitetene er stort sett i helgene nå midtvinters. Foring av løvene er kl. Snart er det premiere på Dyrepasserne. Har du lyst til å besøke dyrepasserne i sommer så vil vi en tidsbegrenset periode ha et svært godt tilbud for de som skal besøke oss.


Dyreparken på Öland rommer også ”Piratøya”, et 15.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg