tirsdag 14. mars 2017

Hengevugge til baby

Check out For The Baby. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Kombinasjonen av jevne og rolige bevegelser i lengderetningen, samt køyens omsluttende egenskap, gjør at Byssanlull er effektiv måte å få barnet til å sovne på. Spedbarnskøyen kan brukes fra barnet er nyfødt til det begynner å reise seg, vanligvis i 9-måneders alderen.


I denne tiden erstatter den både vugge og seng. Dette er en spesial edition utgave.

Vi har fått inn ett lite parti i farget jute. Kun få av hver farge. Gi ditt barn den søteste søvn! Vuggen er flettet i mønster og har små frynser langs den nederste kanten.


Hengevugge til baby utført i flettet, naturfarvet jute. Den ophenges i den flettede. Spydeberg, Østfol Norway Velkommen til bloggen til Villavanilla.


Hyggelig at du titter innom :-) Denne bloggen relaterer til nettbutikken villavanilla.

Vi fikk byssanlull spedbarnskøye til mini, men fikk aldri brukt den da vi leide leilighet og ikke kunne skru den fast i taket. Søsteren til mannen har brukt den og er veldig fornøyd. Vi får den tilbake regner jeg med og kommer til å ha den i stua eller soverommet tror jeg (kanskje kroker både i stua og soverommet?). Det er hengekøyefabrikken som produserer de og leverer til uike babybutikker. Noen som har denne og kan ofrtelle hvilken forhandlere som tar den inn?


Den er jo helt genial, spesielt når når baby. Leandervuggen er en fantastisk vugge, som med et lite dytt settes i bevegelse, slik at babyen opplever den velkjente vuggende følelsen av å ligge i mors mage. Vuggen henger i ett punkt som gir en glidende bevegelse i alle retninger.


Denne vuggen omslutter barnet og gir ro og trygghet, slik at barnet raskere faller til ro og får en god søvn. Jeg hadde ikke det til første, men vurderer det nå, så erfaringer hadde vært fint. Pent brukt Indisk hengevugge til baby. Utstyr: feste for oppheng i krok, tak-krok og original madrass. Bildet har jeg lånt fra nettet - men den jeg selger er tilsvarende - bare at det følger med madrass og ikke skinn.


Hvit kantbeskytter kan om ønskelig medfølge. Les tester og omtaler før du kjøper. Var veldig greit å ha en trygg og god plass til babyen, men igjen så gjør jo en vognbag samme nytten.


Edit: Denne kruven er en familiekurv som alle i nærmeste familie som har baby får låne hos svigermor. Hadde vi måtte kjøpt vugge eller lignende selv så hadde vi droppet det.

Må bare komme med en anbefaling. Bestemte oss tidlig for å prøve hengevugge til mini, og fant en på Purnatur. Det er rettferdig handel, og du fikk nå vugge, krok og madrass fra Ullkorga til kr.


Fikk det i dag og det ser veldig solid og bra ut. Bestilte på onsdag tror jeg så d. Natures Sway er genial, vi har kjøpt en ekstra nå for å ha en til hver av tvillingene i magen. Den var gull verdt til yngstejenta for år siden. Det geniale med dem er den vertikale gyngingen, og at baby klarer å sette i gang den på egenhånd.


Det at de ligger så omsluttet er også et stort pluss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg